GTA 5 Steam'de ne zaman indirime girer?

199908

Kilopat
Arkadaşlar GTA 5 Steam'de sizce nezaman indirime girer bu konuda bir bilgisi olan yardımcı olabilirse çok sevinirim. Ayrıyeten eğer indirime girmesi biraz çok zaman alırsa 84.50 TL'ye CD Key satın alabilme gibi bir imkanım varsa almak istiyorum Steam sürümü için.

Yaz indirimlerinde girer.
Yanlış bilmiyorsam eğer bildiğim kadarıyla bazı zamanlarda da indirime giriyor diye biliyorum örn. 1 hafta, 2 hafta, 3 hafta, 4 hafta, 2 ay, 3 ay ve 4 ay sonralarında bile ara ara indirimler düzenleniyor diye biliyorum geçen haftalarda Rockstar yayıncı indirimi düzenlenmişti hatta ama satın alacak bir fırsatım olmadı ne yazık ki.

Steam Gift olarak geliyor demi?
Hi2Games'ten almanızı önermem, büyük ihtimal oyunlar çalıntı kredi kartıyla gönderiliyor ve bu yüzden oyunun bir süre sonra hesabınızdan kaldırılma ihtimali var. Kaldırılmasa bile kaçak satışa destek olmuş olursunuz. BursaGB'de şu an Steam fiyatının altında satılıyor. Eğer Steam indirimini bekleyip BursaGB'den alışveriş yaparsanız çok daha ucuza gelir ve yasal bir şekilde Steam Key olarak satın almış olursunuz.

Arkadaşlar GTA 5 Steam'de sizce nezaman indirime girer bu konuda bir bilgisi olan yardımcı olabilirse çok sevinirim. Ayrıyeten eğer indirime girmesi biraz çok zaman alırsa 84.50 TL'ye CD Key satın alabilme gibi bir imkanım varsa almak istiyorum Steam sürümü için.
DurmaPlay üzerinden alabilirsin. Buyrun link.
Attığım linkte Rockstar Games'e cdkey veriyor. Yani Rockstar Launcher'e gireceksiniz kodu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı