Merhaba GTA 5 aldım ancak story modda Cheat Engine ile para hilesi yapacagim story moddan Online moda geçersen ban yer miyim? Online'de hile yapmayacağım story modda yapacagim sadece. Tedirginim açıklık getirirseniz sevinirim 
Yemezsin ama başarımlar gelmeyebilir belki.Merhaba GTA 5 aldım ancak story modda Cheat Engine ile para hilesi yapacagim story moddan Online moda geçersen ban yer miyim? Online'de hile yapmayacağım story modda yapacagim sadece. Tedirginim açıklık getirirseniz sevinirim![]()
Merhaba GTA 5 aldım ancak story modda Cheat Engine ile para hilesi yapacagim story moddan Online moda geçersen ban yer miyim? Online'de hile yapmayacağım story modda yapacagim sadece. Tedirginim açıklık getirirseniz sevinirim![]()
7 sene evvel online'da trainer actigim icin ban yemistim.Onlinede bile yapsan ban yemezsin ama abartmadan. Story modda trainer bile kuruyorlar birşey olmuyor bak rahatına ama onlinede abartma.
Bildiğim üzere yersiniz. O yüzden hileyi kaldırıp Online moda girmeniz daha mantıklı olur.
Story modda hiçbir şey olmaz ama Online için yapacaksanız maksimum 10-15 milyon dolar basın.
Hileyi chett Engine'den yapacağım nasıl kaldıracağımkı.
Story modda basacağım Online'de değil ama korktuğum konu story modda hile yaptımya oradaki para Online geçer ban yer miyim korkusu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.