GTA 5'te story modda para hilesi yapılırsa görevler yapılabilir mi?

Timur_19

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, GTA 5 Epic Games'te indirime girmiş GTA 5 almayı düşünüyorum ancak story modda para hilesi yaparsak arkadaşlarım hikayeli oynayamıyorsun, her şey %100 oluyormuş. Sadece boş gezebiliyormuşum. Kafam karıştı, hileyi chett Engine'den yapacağım. Story modda hikaye modunda hile yapsam bile oynayabilir miyim ve diyelim ki para hilesi yaptım. Online geçince para Online'ye geçiyor mu, ban yer miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Trainer ne hocam bilgim yok pek bana cheet Engine kolay geliyor ancak story modda para hilesi yapınca Online girince ban yiyor muyum bunu anladım. Cheet Engine'de.

Yersin soruna gelirsek trainer oyun içerisinde araç, mob spawn edebildiğin teleport aracılığı ile başka konumlara ulaşabildiğin bir yer şuradan daha detaylı bir şekilde yararlanabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yersin soruna gelirsek trainer oyun içerisinde araç, mob spawn edebildiğin teleport aracılığı ile başka konumlara ulaşabildiğin bir yer şuradan daha detaylı bir şekilde yararlanabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamam hocam teşekkürler modu silme nasıl olcak Online geçerken.

Tamam hocam teşekkürler modu silme nasıl olacak Online geçerken.

Online kısmına girerken yeni konu açın ve bei etiketleyin yardımcı olurum biraz karışık bir iş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı