GTA 5 story mode'da görev yok

mehmet25585

Centipat
Merhaba formunuzda yeniyim, bir sorunum var GTA 5 story mode da yaklaşık %30 civarlarındayım bir sorunum var, oyunda görev gelmiyor, 3 karakterdede email ve SMS'lere baktım ve 4 kapılı bir araç la da gizli yerlere saklanmayı denedim ancak hala görev gelmiyor, hatta bir araca bindiğimde üstteki yazı bile çıkmıyor.

Oyunu Epic Games'tan oynuyorum.

Lester'ın fabrikasının olduğu yerdeki tünelin altına hızlı iki kişilik bir araba ile girin. Kendi arabanız olmasın. Arabadan inin diğerlerini arayacaklardır.

Oyunun korsan orjinal olmasıyla alakası yok sanırım ben orjinal oynuyorum ve benim de başıma geldi. Bazı arabalara bindiğinde Getaway Location ile ilgili solda bildirimler görmüşsündür. O bildirim aslında görevimizin devamı. Trevor veya Franklin ile fark etmez bir araba alıp- solda Getaway Vehicle'a uygun araba olduğunu yazması lazım tabii herhangi bir yere sakladıktan sonra Michael'ı arayıp Mark Getaway Location seçeneğine tıklayacaksın ve Michael'ı arayacaksın. O da orası uygunsa konuşmanızı yapıp göreve geçebileceksin. Yer konusunda sıkıntı yaşarsan da Michael'ın evine doğru bir bar var onun yanına saklayabilirsin.
GTA 5 Görev Gelmeme Sorunu
Buyrun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı