GTA 5 Sürüm Downgrade Etmek

Makaleler
1
Yer
Los Santos/Sandy Shores
Daha fazla  
Profil Kapağı
1523905101
Scripthook 5'in creator'ü üşengeç olduğu için hala yeni update'i yayınlamadı. E bana da mecburen GTA 5'i downgrade etme seçeneği kaldı. Çünkü trainer olmadan skin modları, araba modları vs. doğru düzgün kullanılmıyor. Nasıl Downgrade edebilirim? (Steam versiyonu.)
Not: Daha kısa ve daha doğru anlatmak için İngilizce terimler kullandım.

Son düzenleyen: Moderatör:
'Downgrade etmek' yerine 'sürüm düşürmek', 'update' yerine 'güncelleme' ve 'creator' yerine 'yapımcı' demek o kadar da zor olmasa gerek.

Sorunun çözümüne gelince, U2L:Gaming - GTA Updates adresinden istediğiniz sürümü ve istediğiniz Social Club sürümünü indirip dosyaları değiştirerek kurabilirsiniz. Ama oyuna girmeden önce internetinizi kesin ve Social Club'a çevrimdışı halde girin.

'Downgrade etmek' yerine 'sürüm düşürmek', 'update' yerine 'güncelleme' ve 'creator' yerine 'yapımcı' demek o kadar da zor olmasa gerek.

Sorunun çözümüne gelince, U2L:Gaming - GTA Updates adresinden istediğiniz sürümü ve istediğiniz Social Club sürümünü indirip dosyaları değiştirerek kurabilirsiniz. Ama oyuna girmeden önce internetinizi kesin ve Social Club'a çevrimdışı halde girin.
Hocam çok fazla yabancı dizi vs. izleyince basit kelimelerin bile bazen İngilizcesi aklıma geliyor ama Türkçesi gelmiyor. 2 saat düşünmek istemedim 2-3 kelime için :D
Bu arada teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı