Çözüldü GTA 5 sürüm düşürme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Sadece oyuna Online için etkinlik falan ekliyorlar artık. Modu kurabilirsiniz çalışacaktır.

Tamam teşekkürler. Oyun şu an yüklü değil. Yükleyince denerim. Bir sorun olursa size yazarım.

@EKD552 hocam attığım videodaki modu kurdum. İlk başta çalışmadı. Sonra içindeki "script" klasörü dışında diğer ScriptHookVdotnet, ScriptHookV ve dinput8 dosyasını güncel versyonları ile değiştirdim. Mod sorunsuz çalıştı. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Düşürsenizde oynayamazsınız çünkü oyunu açınca güncelleme ister.
Ne yapmalıyım peki? Bu modu kurmak istiyorum. Ama 3095 için mod.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sadece oyuna Online için etkinlik falan ekliyorlar artık. Modu kurabilirsiniz çalışacaktır.

Tamam teşekkürler. Oyun şu an yüklü değil. Yükleyince denerim. Bir sorun olursa size yazarım.

@EKD552 hocam attığım videodaki modu kurdum. İlk başta çalışmadı. Sonra içindeki "script" klasörü dışında diğer ScriptHookVdotnet, ScriptHookV ve dinput8 dosyasını güncel versyonları ile değiştirdim. Mod sorunsuz çalıştı. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı