mrhheinz Centipat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 158 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #1 Selam arkadaşlar, böyle çok konu var ama hiçbirinde çözümü bulamadım. Ekran kartım 4060 işlemcim i5 13400F ara sahnelerde aşırı takılıyor oyundada bazen takılıyor anlamadım neden böyle yardımcı olursanız sevinirim.
Selam arkadaşlar, böyle çok konu var ama hiçbirinde çözümü bulamadım. Ekran kartım 4060 işlemcim i5 13400F ara sahnelerde aşırı takılıyor oyundada bazen takılıyor anlamadım neden böyle yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm mrhheinz 4 Temmuz 2024 Dessa dedi: Windows 10'a dönüp deneyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Ekran kartının sürücüsünü güncelleyip GeForce Experience'den GTA 5'i optimize ettim sorun çözüldü.
Dessa dedi: Windows 10'a dönüp deneyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Ekran kartının sürücüsünü güncelleyip GeForce Experience'den GTA 5'i optimize ettim sorun çözüldü.
KS KS mrhheinz Centipat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 158 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #11 Dessa dedi: Windows 10'a dönüp deneyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Ekran kartının sürücüsünü güncelleyip GeForce Experience'den GTA 5'i optimize ettim sorun çözüldü. Artı 0 Eksi Çözüm
Dessa dedi: Windows 10'a dönüp deneyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Ekran kartının sürücüsünü güncelleyip GeForce Experience'den GTA 5'i optimize ettim sorun çözüldü.