GTA 5 Takılma Sorunu

Froggg

Hectopat
GTA 5'i korsan oynarken hiçbir sıkıntım yoktu, orijinal satın aldım şaka gibi FPS normal ama 5 10 dk sonra çoğunlukla hızlı araba kullanırken oyun takılıyor, sesler gelmeye devam ediyor. Sadece ekran takılıyor. Yardımınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alakası yok ekran kartı takılma yapamaz.

Olabilir ama ben o ekran kartının işlemciyi frenleyeceğini düşünüyorum, yanlış düşünüyor da olabilirim. Bottleneck hesaplama sitesine göre de ekran kartı bu işlemciye darboğaz yapar diyor.
Hocam ben bu oyunu ilk korsan indirmiştim hiçbir sıkıntı olmadı, 1 yıl kadar oynadım hiçbir sorun yoktu. Steam'den satın aldım yine FPS problemim yok. Sadece 10 15 dk oynadıktan sonra takılıyor. Alttan oyun devam ediyor, ekran takılıyor.

Oyunu ne zaman indirdiniz?

Olabilir ama ben o ekran kartının işlemciyi frenleyeceğini düşünüyorum, yanlış düşünüyor da olabilirim. Bottleneck hesaplama sitesine göre de ekran kartı bu işlemciye darboğaz yapar diyor.

Ekran kartı işlemciyi niye frenlesin FPS'yi işlemci vermiyor ki. Kesinlikle bir sürücü sorunu bu. Zaten baştan aşağı dengesiz bir sistem olmuş. Takılma sorunları yazılımsal yada RAM ve işlemci kaynaklı oluyor, bu arkadaşta 2 si de değil.

Dosya bütünlüğünü doğruladım yaklaşık 3,5 GB indirdi. Oyunu sabaha karşı 5 civarı indirdim. Peki çözüm olarak ne yapabilirim.
Dediğim gibi oyunu 2 3 hafta önce korsan oynuyordum hiçbir problem yoktu.

Sıcaklığı kontrol ettim GPU 40 50 C arası değişiyor. Bir de şimdi ilk defa loading ekranında Unknown Hard Error diye bir hata geldi. Pencere de fark etmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı