GTA 5 Takılma sorunu

İşletim sistemi
Windows 8.1

Cuantry

Femtopat
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar şu videodaki bilgisayarın birebir aynısına sahibim ve bu videoda Technopat ekibi oyunu yüksek ayarlarda rahat oynarken ben en düşük ayarlara aldım. Hatta çözünürlüğü bile düşürdüm fakat çok dengesiz bir FPS var, oyun kasıyor. FPS bir 120 oluyor bir 30 oluyor. Bilgisayarda mı sıkıntı var diye düşünüyorum ama Witcher 3 ve Batman Arkham Knight girmeyi denedim, hiçbir sıkıntı yaşamadım. Oyunla ilgili bir durum sanırım emin değilim. :( Yardım edebilirseniz çok sevinirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Arkadaşlar şu videodaki bilgisayarın birebir aynısına sahibim ve bu videoda Technopat ekibi oyunu yüksek ayarlarda rahat oynarken ben en düşük ayarlara aldım. Hatta çözünürlüğü bile düşürdüm fakat çok dengesiz bir FPS var, oyun kasıyor. FPS bir 120 oluyor bir 30 oluyor. Bilgisayarda mı sıkıntı var diye düşünüyorum ama Witcher 3 ve Batman Arkham Knight girmeyi denedim, hiçbir sıkıntı yaşamadım. Oyunla ilgili bir durum sanırım emin değilim. :( Yardım edebilirseniz çok sevinirim.

Video 2015 yılına ait. Oyun 2015'ten bu yana çok gelişti. Oyun içi değerlerinizi paylaşır mısınız?

Arkadaşlar şu videodaki bilgisayarın birebir aynısına sahibim ve bu videoda Technopat ekibi oyunu yüksek ayarlarda rahat oynarken ben en düşük ayarlara aldım. Hatta çözünürlüğü bile düşürdüm fakat çok dengesiz bir FPS var, oyun kasıyor. FPS bir 120 oluyor bir 30 oluyor. Bilgisayarda mı sıkıntı var diye düşünüyorum ama Witcher 3 ve Batman Arkham Knight girmeyi denedim, hiçbir sıkıntı yaşamadım. Oyunla ilgili bir durum sanırım emin değilim. :( yardım edebilirseniz çok sevinirim.

GTA V o günden bügüne çok güncelleme aldı çok değişti bu tarz sıkıntılar normal sonuçta 5 sene olmuş az bir süre değil.

Benim normalinde bir problem yokken RP serverlarında ciddi şekilde fps düşüşü var.

Oyunu DirectX 10 ile aç.

Biraz etki etti gibi ama özellikle arabayla hız yaparken oyun tak diye donuyo 10 fpsten aşağılara felan düşüyor. Araba süremiyorum yani :(
Benim normalinde bir problem yokken RP serverlarında ciddi şekilde fps düşüşü var.

Valla ben sadece hikaye moduna girdim, online felan girmedim hiç ve bu fps sıkıntısı var :(

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı