Çözüldü GTA 5 tam ekran olmuyor ve 800x600'de oynatıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

egeoz316

Kilopat
Makaleler
3
Yer
Ankara
Epic Games üzerinden GTA 5 oynuyorum, oyun Fullscreen'de olmasına rağmen hep pencereli görünümde kalıyor, ayrıca hiçbir türlü 1080P'de oynayamıyorum, hep 800x600'de oynatıyor ayarları değiştirmeme rağmen, bunun sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tamamdır sorunu çözdüm, laptop+monitör kullandığım için monitöre uygun ayarlar seçmem gerekiyormuş.
Ana GTA 5 klasörünüze gidin, klasörde şöyle bir şey olmalı: C:\SteamLibrary\steamapps\common\Grand Theft Auto V
Commandline.txt dosyasına çift tıklayın (yoksa oluşturun)
Genişliği girin: -width "sayı"
Yüksekliği girin: -height "sayı"
(Sayıyı tırnak işaretleri olmadan girin)
Dosyayı kaydedin ve oyunu başlatın ...
Sorununuz şimdi çözülmeli.

Ana GTA 5 klasörünüze gidin, klasörde şöyle bir şey olmalı: C:\SteamLibrary\steamapps\common\Grand theft Auto v
Commandline.txt dosyasına çift tıklayın (yoksa oluşturun)
Genişliği girin: -width "sayı"
Yüksekliği girin: -height "sayı"
(Sayıyı tırnak işaretleri olmadan girin)
Dosyayı kaydedin ve oyunu başlatın...
Sorununuz şimdi çözülmeli.

Epic Games üzerinden oynuyor.

Epic Games üzerinden GTA 5 oynuyorum, oyun Fullscreen'de olmasına rağmen hep pencereli görünümde kalıyor, ayrıca hiçbir türlü 1080P'de oynayamıyorum, hep 800x600'de oynatıyor ayarları değiştirmeme rağmen, bunun sebebi nedir?

Steam başlatma seçeneklerinde herhangi komut yazıyor mu? FPS artsın diye son zamanlarda regedit ayarı dahil herhangi bir ayarla oynadınız mı? Ya da exe dosyasında uyumluluk ayarına vs karıştınuz mı?

Ekleme epic games olduğunu sonradan gördüm ilk soruyu yok sayabilirsiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı