Çözüldü 18 yaş altı kart önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MrPabl0o

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar 18 yaşının altındayım ve Steam Epic Games gibi yerlerden oyun almak istiyorum ama düzgün kart bulamıyorum. Papara da artık veli izni olmadan alışveriş yapılmıyor, ininal ise Epic Games gibi g-pay ödeme yöntemi kullanan sitelerden alışveriş yaptırmıyor. Veli izni olmadan rahat kullanabileceğim kart var mı?

Çözüm
Arkadaşlar merak edenler için hadi kart aldım 100TL'nin 50TL'sini geri verdi eğer hesap doğrulaması yaparsanız (hesap doğrulaması 18 yaş istiyor) 100 TL geri veriyor Epic Games'te alışveriş yapamadım bunun sebebi sanırım Epic Games'in kredi kartı istemesi ama Steam'den sorunsuz yaptım ininalda kapanmış artık yeni fark ettim.
Hadi kart var A101'den 100 TL'ye alınıyor ayrıca kart ücretini de içine yüklüyor. Ben kullanıyorum güzel kart. Para çekme yatırmak içinde ücret kesmiyor. İnternetten de alışveriş yapılabiliyor Trendyol Hepsiburada filan.

Ayrıca Steam'den da az ücret kesiyor.

Yani kullanabilir miyiz sıkıntısız, veli onayi yapmadan?

Hocam ben kullanıyorum veli onayı yapmadım.

Veli onayı olmadan para çekemezsin para gönderemezsin sadece yükleyebilirsin ayrıca bazı sitelere de alışveriş yapmana izin vermiyor.

Hocam ben demiştim 50 TL geri veriyor diye ama Epic'te neden olmadığını anlamadım ben 2-3 defa alışveriş yapmıştım.

Bende bazen alıyor bazen almıyor ya da Epic'den indirimsiz olanları alıyor galiba. Çünkü ben indirimsiz oyun alırken sorun yaşamamıştım ancak yaz sonu indiriminden alırken yine aynı hatayı verdi.

Bende bazen alıyor bazen almıyor ya da Epic'den indirimsiz olanları alıyor galiba. Çünkü ben indirimsiz oyun alırken sorun yaşamamıştım ancak yaz sonu indiriminden alırken yine aynı hatayı verdi.

Yeni kanunla birlikte artık bu kartlarla yurt dışı sitelerden alışveriş yapılmıyor yani artık 18 olmadan ve veliden yardım almadan kart kullanmak imkansız gibi bir şey oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı