GTA 5 tam ekran yapınca 1 FPS oluyor

İşletim sistemi
Windows 10

Woodycann

Femtopat
Daha fazla  
Selam. GTA 5'i açtığımda pencereli ekranla açılıyor ve FPS mükemmel, hiçbir sorun yok. Fakat Alt+Enter yapıp tam ekrana aldığımda 1 FPS oluyor, fareyi bile zor oynatıyorum. Tekrar Alt+Enter yapıp pencereliye geçirince her şey normal.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD ekran kartı kullanıyorsanız son yapılan güncellemeden sonra ben de bazı oyunlarda 1 FPS sorunuyla karşılaşmıştım. Şayet AMD ise kartınız DDU ile güncel driveri silip bir öncekini indirin. Ben en son böyle çözdüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Garip!
Sisteminiz atarsanız iyi olur.

rx590 ekran kartı amd ryzen 7 2700 işlemci 16 gb ram
GTA5'in dosya konumundan exe dosyasına sağ tıklayıp özelliklerden uyumluluk kısmına girip "Tam Ekran İyileştirmelerini Devre Dışı Bırak" bu kısmı kapatırsanız belki bir etkisi olabilir.

GTA 5'in dosya konumundan exe dosyasına sağ tıklayıp özelliklerden uyumluluk kısmına girip "tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak" bu kısmı kapatırsanız belki bir etkisi olabilir.

Bu şekilde düzeliyor fakat kesin bir çözümü yok mu her oyunda böyle yapmak zorundayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…