VanellopeVonSchweetz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 1.053 Çözümler 1 4 Ocak 2019 #1 Dün akşama kadar gayet güzel oynuyordum. Ne hikmetse başlatıyorum Social Club geliyor yükleniyor sonra kapanıyor, hiçbir tepki yok. Sanki tıklamamışım gibi. Yardım edin lütfen. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2019
Dün akşama kadar gayet güzel oynuyordum. Ne hikmetse başlatıyorum Social Club geliyor yükleniyor sonra kapanıyor, hiçbir tepki yok. Sanki tıklamamışım gibi. Yardım edin lütfen.
ardayzr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2018 Mesajlar 2.576 Çözümler 20 Yer One With the Force Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Metalurji ve Malzeme Mühendisi 4 Ocak 2019 #2 Görev yöneticisini açıp arka planda çalışıp çalışmadığına bakın eğer çalışıyorsa görevi sonlandır diyip tekrar oyunu açmayı deneyin. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2019 Artı 0 Eksi
Görev yöneticisini açıp arka planda çalışıp çalışmadığına bakın eğer çalışıyorsa görevi sonlandır diyip tekrar oyunu açmayı deneyin.
KS KS VanellopeVonSchweetz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 1.053 Çözümler 1 4 Ocak 2019 #3 ardayzr dedi: Görev yöneticisini açıp arka planda çalışıp çalışmadığına bakın eğer çalışıyorsa görevi sonlandır diyip tekrar oyunu açmayı deneyin Genişletmek için tıkla... Çalışmıyor arka planda hocam. Artı 0 Eksi
ardayzr dedi: Görev yöneticisini açıp arka planda çalışıp çalışmadığına bakın eğer çalışıyorsa görevi sonlandır diyip tekrar oyunu açmayı deneyin Genişletmek için tıkla... Çalışmıyor arka planda hocam.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 4 Ocak 2019 #4 Rapor paylaşın: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma Artı 0 Eksi