GTA 5 texture sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

kerem8214

Hectopat
Oyundaki yollar ve binalar bu şekilde oluyor.

2b0747250efef8c2dec388ad6239f70b.jpg

Son düzenleme:
Adam korsana destek vermemiş sadece korsanla ilgisi yok demiş. Celallenmeden önce düzgünce okuyun.

Oyun minimum 6GB RAM istemiyor, sistem gereksinimlerinde minimum 4GB yazıyor. Ayrıca 1080p düşük ayarlarda çimen ayarını fulleyerek oyunu zamanında çok rahat bitirmiştim. Öyle büyük droplar da yemedim oyun gayet oynanabilirdi.
Korsan veya orjinalla alakası olmadığını bende biliyorum sadece arkadaşın oyunu korsan ise destek çıkmıyacağımızı söylemek istedim

Korsan veya orijinalle alakası olmadığını bende biliyorum sadece arkadaşın oyunu korsan ise destek çıkmıyacağımızı söylemek istedim
Evet anladım. Fakat korsan olsa da olmasa da ben arkadaşa yardımcı olurum. Herkesin orijinal oyun alacak parası olmayabiliyor.

Evet anladım. Fakat korsan olsa da olmasa da ben arkadaşa yardımcı olurum. Herkesin orijinal oyun alacak parası olmayabiliyor.

Korsan veya orijinalla alakası olmadığını bende biliyorum sadece arkadaşın oyunu korsan ise destek çıkmıyacağımızı söylemek istedim

Arkadaşlar didişmek yerine yardımcı olsanız. Bir fikriniz varsa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı