@@imnotagamer hocam sayesinde bu sorunu çözdüm denemek isteyenler için buraya yazıyorum.
Steam-> Steamapps -> common -> "Grand theft Auto V" burayı açtıktan sonra klasöre commandline adında bir metin belgesi açıyoruz. Sonrasında metin belgesine şu komutu giriyoruz "-scOnlineOnly". İşlem bitince kaydedip çıkabilirsiniz.
Üzgünüm ama herhangi bir çaresi yok onca zamandır uğraşıyorum kendim birden fazla paket programlar kullanıp bu sorunu çözmeyi denedim fakat işe yaramıyor.
IP adresi değiştirerek girmeyi deneyin, sunucuları limitledikleri için giriş sıkıntıları yaşanıyor, ekip ile 3-4 tekrardan sonra giriş yapabildik. Ama Cloud Save sorunu yaşatıyor.
Hocam ben ne hikmetse evin internetinden Social Club'e ne Launcher'den ne sitesinden ne oyun içinden giremiyorum. Mobil veri ile sorunsuz açılıyor ama. Nasıl çözeceğiz bu sorunu?
Hocam ben ne hikmetse evin internetinden Social Club'e ne Launcher'den ne sitesinden ne oyun içinden giremiyorum. Mobil veri ile sorunsuz açılıyor ama. Nasıl çözeceğiz bu sorunu?