Çözüldü GTA 5 "The Rockstar game services are unavailable right now" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Seybın

Hectopat
@@imnotagamer hocam sayesinde bu sorunu çözdüm denemek isteyenler için buraya yazıyorum.
Steam-> Steamapps -> common -> "Grand theft Auto V" burayı açtıktan sonra klasöre commandline adında bir metin belgesi açıyoruz. Sonrasında metin belgesine şu komutu giriyoruz "-scOnlineOnly". İşlem bitince kaydedip çıkabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu sorunu 2015'den beri yaşıyorum ve hiçbir yerde şu ana kadar çözümünü bulamadım. Kendim çözüm ürettim ki bu çözüm sadece Wi-Fi anakartlı bilgisayar ve laptop kullananların işine yarar. O da şu ki telefonunuzun internetinden oyuna giriş yapacaksınız oyuna giriş ekranı geldiğinde Online olarak gözüküyorsanız telefonunuzun internetini kapatıp Wi-Fi'dan bağlanıp normal olarak oyuna devam edebilirsiniz. Ben her oyuna girişimde bu şekilde yapıyorum ve söylediğim gibi o kadar çok şey denedim ki bunca sene çözümümü kendim üretmek zorunda kaldım.

Harbi oldu sağ olasın. Mobil veri ile bağlanın öyle girin daha sonra oyundayken modeme bağlanın. Home tuşuna basıp tekrar giriş yapın oluyor.

1589731759440.png

bu hatayı alıyorum şimdi

Rockstar Games'te problem var şu an giremezsiniz. Beklemekten başka çareniz yok.

.

Bu sitelerden takip edebilirsiniz.

Dosya Ekleri

• hata.jpg
    hata.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 54
Harbi oldu sağ olasın. Mobil veri ile bağlanın öyle girin daha sonra oyundayken modeme bağlanın. Home tuşuna basıp tekrar giriş yapın oluyor.

Rica ederim. Hiçbir yerde bu çözümü bulamazsınız ben en az 2-3 sene bu konuyla ilgili Rockstar Game'le iletişim halindeydim ama gelin görünki bana hep sistemsel donanımsal kaynaklardan bahane uydurdular. Bu tamamen internetten kaynaklanıyor olduğunu onlara bir türlü ispatlayamadım. En sonunda böyle bir deneme yanılma yöntemiyle sorunu giderdim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı