Çözüldü GTA 5 "The Rockstar game services are unavailable right now" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Seybın

Hectopat
@@imnotagamer hocam sayesinde bu sorunu çözdüm denemek isteyenler için buraya yazıyorum.
Steam-> Steamapps -> common -> "Grand theft Auto V" burayı açtıktan sonra klasöre commandline adında bir metin belgesi açıyoruz. Sonrasında metin belgesine şu komutu giriyoruz "-scOnlineOnly". İşlem bitince kaydedip çıkabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bende de aynı sorun mevcut.

Arkadaslar oyunu 4 ay once Steam'den almıstım, ılk defa boyle bır sorunla karsılasıyorum. Rockstar Games servıce statusune de ulasamıyorum. Bu sorun tek bende mı var yoksa baskalarında da mı var? Bu sorunu nasıl cozebılırım? Yardımınız ıcın tesekkurler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de var aynı hata.

Son düzenleyen: Moderatör:
Epic Games sağ olsun oyunu ücretsiz yaptığı için ve millette GTA'ya doluştugu için sanki bir de sunucuları çok iyiymiş gibi, normalde de çökmeler fazlaydı ve şu an herkes de aynı sorun var Online sunucuları komple çöktü akşama kadar belki açılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…