Çözüldü GTA 5 "The Rockstar game services are unavailable right now" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Seybın

Hectopat
@@imnotagamer hocam sayesinde bu sorunu çözdüm denemek isteyenler için buraya yazıyorum.
Steam-> Steamapps -> common -> "Grand theft Auto V" burayı açtıktan sonra klasöre commandline adında bir metin belgesi açıyoruz. Sonrasında metin belgesine şu komutu giriyoruz "-scOnlineOnly". İşlem bitince kaydedip çıkabilirsiniz.

Son düzenleme:
Arkadaşlar selam.

Malumunuz şu günlerde Epic Games Store'da GTA V ücretsiz. Ben de alabilen şanslı kişilerden oldum. Ancak Online oynamak istediğimde şöyle bir sorunla karşılaşıyorum;

"The Rockstar Game services are unavailable right Now.
Please return to Grand theft Auto v and try again later."

AMD FX 4300 Quad-Core Processor 3.8GHz.
Radeon R7 240 2 GB 128 Bit.
8 GB RAM.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Steam'dan birkaç ay önce GTA 5 satın aldım internetim strict olarak gözüktüğü için VPN kullanarak giriş yapıyordum şimdi ise internetimi değiştirdim moderate oldu diye sevindim fakat Online girmeye kalkınca bu hatayı alıyorum VPN kullanarak çözüm olabilir diye düşündüm ama VPN kullanmak istemiyorum başka çözüm var mı?

Merhabalar GTA 5'i indirip Online girmek istedim ilk girişlerim aşırı uzun sürüyordu 10dk gibi ama bu sabah vaktım şunlar yazıyordu.

Alert.
The Rockstar Games services is unvailable please try again.
Bunu nasıl çözebilirim?

Yoğunluktan dolayı böyle diye biliyorum.

Bedavacılar oyunun icinden gectikleri icin servis kapalı. 4 saat bekle.

Bedavacılar biraz kötü bir lakap olmuş. Onlarında durumu yok ki önceden alamamışlar biraz daha saygı çerçevesinde olalım.

Bedavacılar oyunun icinden gectikleri icin servis kapalı. 4 saat bekle.
''Bedavacılar'' diye tanımlamak kötü. Kendim de ücretsiz aldığım için söylemiyorum bunu.
Fakat sen para verip almasaydın dostum sen de bu anı kollayıp o ''bedavacılardan'' olacaktın muhtemelen. Teşekkür ederim yorumun için.

Moderatör arkadaşlar aynı konudan açmayı bırakmalı bence. Bugün bir çok konu açıldı bunun hakkında. Sunucular yoğun olduğu için şu an limitli. Servis durumuna bakmak için bu linke tıklayabilirsiniz.
Teşekkür ederim. Sunucuların yoğunluğu aklıma gelmediği için sorunun tek bende olabileceğini düşündüm ve direkt buraya yazmak istedim. Kusura bakmayın.

Beleşçiler yüzünden böyle oldu 1 hafta yalan GTA 5 sonra yavaş yavaş düzelir ama ben GTA manyağıyım bekleyemem gider PS4 alırım yine oynarım?

Senin içinde aynı şeyi söyleyeceğim. Kullandığınız söz pek hoş değil. Sanki onlar çok hoşlanıyorlar beleşçi olmayı durumları olmadığı için böyle bir duruma düştüler lütfen üslubunuzu düzeltin.

Epic Games sağ olsun oyunu ücretsiz yaptığı için ve millette GTA'ya doluştugu için sanki bir de sunucuları çok iyiymiş gibi, normalde de çökmeler fazlaydı ve şu an herkes de aynı sorun var Online sunucuları komple çöktü akşama kadar belki açılır.
Rockstar hayrına ücretsiz yapmadı dostum. Epic Games verdi parasını aldı kopyaları. Rockstar buna hazırlanmalıydı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı