Çözüldü GTA 5 "The Rockstar game services are unavailable right now" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Seybın

Hectopat
@@imnotagamer hocam sayesinde bu sorunu çözdüm denemek isteyenler için buraya yazıyorum.
Steam-> Steamapps -> common -> "Grand theft Auto V" burayı açtıktan sonra klasöre commandline adında bir metin belgesi açıyoruz. Sonrasında metin belgesine şu komutu giriyoruz "-scOnlineOnly". İşlem bitince kaydedip çıkabilirsiniz.

Son düzenleme:
Epic Games oyunu bedava yaparsan herkesin 5-10 tane almasına da izin verirsen böyle olur. Steam'dan alıyoruz Epic Games bedava yapmış diye oyunu oynayamıyoruz.

Hocam yanlışın var 5 10 tane alınmıyor. Her hesaba telefon numarası kaydetmek zorunlu. Kim dediyse yalan söylüyor. Bu arada 7 senedir oynuyorsunuz. Oynamayın artık. GTA 6 geliyor. Ona odaklanmalısınız.

Hocam yanlışın var 5 10 tane alınmıyor. Her hesaba telefon numarası kaydetmek zorunlu. Kim dediyse yalan söylüyor. Bu arada 7 senedir oynuyorsunuz. Oynamayın artık. GTA 6 geliyor. Ona odaklanmalısınız.
Maalesef öyle değil dostum bende denemek amaçlı bir hesap açık sadece e posta doğruladım ve alabildim sistem doğru çalışmıyor.

Rockstar hayrına ücretsiz yapmadı dostum. Epic Games verdi parasını aldı kopyaları. Rockstar buna hazırlanmalıydı.

Ben de diyorum ki normalde sunucuları zaten berbattı bir de bunu bilmiyorlarmış gibi oyunu ücretsiz yapacak anlaşmada sunucuların daha fazla zorlanmasını düşünemediler mi diyorum. Rockstar hayrına yaptı demiyorum zaten. Rockstar bu anlaşmayı yaparken 2 kere düşünmesi lazımdı demek istiyorum. Evet yorumumun ilk cümlesini okuyunca öyle anlaşılıyor ama demek istediğim daha farklı bir şey umarım anlatabilişimdir.

Ben de diyorum ki normalde sunucuları zaten berbattı bir de bunu bilmiyorlarmış gibi oyunu ücretsiz yapacak anlaşmada sunucuların daha fazla zorlanmasını düşünemediler mi diyorum. Rockstar hayrına yaptı demiyorum zaten. Rockstar bu anlaşmayı yaparken 2 kere düşünmesi lazımdı demek istiyorum. Evet yorumumun ilk cümlesini okuyunca öyle anlaşılıyor ama demek istediğim daha farklı bir şey umarım anlatabilişimdir.

Hocam yedi senelik bir oyun bu. Rockstar gözünden çıkardı artık bu oyunu. Ücretsiz olması biraz ütopik gibi gelebilir ama o kadar değil aslında.

Bildiğiniz üzere GTA 5 Epic Games üzerinden bedava oldu ve indirdim bende herkes gibi ve Online'ye girerken bir hatayla karşılaştım ama FiveM'e giriyor hatasız ama normal Online'ye girmiyor. Bu hatayı veriyor.

Dosya Ekleri

• unknown (1).png
    unknown (1).png
    26,1 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğiniz üzere GTA 5 Epic Games üzerinden bedava oldu ve indirdim bende herkes gibi ve Online'ye girerken bir hatayla karşılaştım ama FiveM'e giriyor hatasız ama normal Online'ye girmiyor. Bu hatayı veriyor.
Server hatası. Sizin ile alakalı değil.

Ve de bu arada tüm serverler normale dönmüş durumda iyi oyunlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı