aynen abi ya recep abi keşke baksaDüzeltirse o düzeltir zaten... Bir el atsa süper olur aylardır oyuna giremiyorum ben de.
Onun çözebileceği birşey olsa koskaca Nvdia çözerdi. 441.08 reddit sürüm notlarına bakın. Çalışıyorlar üzerinde.Düzeltirse o düzeltir zaten... Bir el atsa süper olur aylardır oyuna giremiyorum ben de.
bana atabilirmisin sürüm notlarınıOnun çözebileceği birşey olsa koskaca Nvdia çözerdi. 441.08 reddit sürüm notlarına bakın. Çalışıyorlar üzerinde.
eyw kardeş sağolasınEki Görüntüle 455493
Whats Up gözükmüş k.b.
Nvdia'nın son driver güncellemesinde GTA 5 ile ilgili sorunların giderildiği notunu görmüştüm.Eki Görüntüle 455493
Whats Up gözükmüş k.b.
senin sürüm şuan kaç. Benimki 441.08Nvdia'nın son driver güncellemesinde GTA 5 ile ilgili sorunların giderildiği notunu görmüştüm.
yaniYalnız sorun Gta 5de değil Rockstar Game Luncherda.Ve tüm Nvidia ekran kartlarında sorun yok 2 farklı pcde denedim bir tek bende sorun var.
Çalışıldığı söyleniyor. Son sürüm bu.Nvdia'nın son driver güncellemesinde GTA 5 ile ilgili sorunların giderildiği notunu görmüştüm.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.