GTA 5 "The Social Club failed to load due to an incomplete installation code 16" Hatası

Karcael

Hectopat
Katılım
26 Mart 2015
Mesajlar
12
Yer
Izmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
YouTuber
Herkese merhaba. İlk kez bir forumda, bir yazı yazıyorum. Hatalarım varsa şimdiden affola. Fakat durum benim için çok önemli ve çözüm arıyorum. Yeni ve güçlü bir sistem aldım. i7 6700K, MSI GTX 970 gibi parçalar mevcut. Fakat Grand Theft Auto V oyununa giriş yapamıyorum. Social Club'da sorun olduğunu söylüyor. Yaptığım hiç bir şey işe yaramadı. Yaşadığım sorunu en alttaki resimde görebilirsiniz.

Antivirüs programını kaldırdım, Social Club dosyasını, oyunu çalışan bilgisayara sahip bir arkadaşımdan aldım ve denedim fakat işe yaramadı. Çözüm bulamıyorum ve acil yardım bekliyorum.

hsdfhdshdsf.PNG


Yardımcı olmaya çalışan herkese şimdiden teşekkürler...
 
Oyun korsan değil. Orjinal Rockstar sitesinden indirdiğim launcher ile kurulmuş oyun. Windows 10 korsan kullanıyorum. Sorun bundan dolayı olabilir mi sizce?
 
Şu an aynı sorunla bende uğraşıyorum. Bi şey fark ettim. Türkçe yamadan kaynaklanıyor olabilir. Mods klasörünün adını değiştirip deniyorum sende dene.
 
Ben herhangi bir modlama veya oyunda değişiklik yapmadım. Zaten bilgisayar daha yeni ki oyunu hiç açamadım bile bu hata yüzünden.
 
Son güncellemeden sonra böyle saçma sapan bişey oldu :mad:

İlk defa indirdiysen launcher yazan dosyalı masa üstüne kısayol yap

sonra özelliklerden hedef yazan kısmın sonuna ...Launcher.exe" -verify

ekle. dosyaları kontrol etsin.
 
Maalesef işe yaramadı. Lütfen arkadaşlar, büyükler, yardım edin. Oyunu uzun zamandır oynamıyorum yeni sistem topluyorum diye. Çok özledim ve şu grafikleri bi' üste çekmek istiyorum. Ayrıca YouTube'a da geri dönmeyi planlıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı