Elweald Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 2.086 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul 21 Temmuz 2023 #1 Merhaba, görselde attığım hatayı alıyorum. Sebebi nedir?
ahmet can balcı Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 2.421 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #11 Elweald dedi: Teşekkür ederim ama burayı ben de biliyorum bundan sonra yaşadığım olayları sırayla seçiyorum fakat ticket atabileceğim bir yere gelemiyorum. Genişletmek için tıkla... GTA V’i seçtikten sonra sorunların sıralandığı bölümde aşağıdaki “Not listed” kısmını seçip, platform seçme kısmında PC’yi seçip, daha sonra karşınıza çıkan “Contact Us” sekmesinden halledebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Elweald dedi: Teşekkür ederim ama burayı ben de biliyorum bundan sonra yaşadığım olayları sırayla seçiyorum fakat ticket atabileceğim bir yere gelemiyorum. Genişletmek için tıkla... GTA V’i seçtikten sonra sorunların sıralandığı bölümde aşağıdaki “Not listed” kısmını seçip, platform seçme kısmında PC’yi seçip, daha sonra karşınıza çıkan “Contact Us” sekmesinden halledebilirsiniz.
MrGaijin Kilopat Katılım 12 Şubat 2019 Mesajlar 5 13 Eylül 2023 #12 sukuterkopke dedi: Epic Games epostası başka bir hesaba bağlı olmalı. Genişletmek için tıkla... Hocam tam olarak anlamadım, daha net bir şekilde anlatır mısın rica etsem? Artı 0 Eksi
sukuterkopke dedi: Epic Games epostası başka bir hesaba bağlı olmalı. Genişletmek için tıkla... Hocam tam olarak anlamadım, daha net bir şekilde anlatır mısın rica etsem?
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Eylül 2023 #13 MrGaijin dedi: Hocam tam olarak anlamadım, daha net bir şekilde anlatır mısın rica etsem? Genişletmek için tıkla... Epic Games hesabı ile değil, Social Club ile. Artı 0 Eksi
MrGaijin dedi: Hocam tam olarak anlamadım, daha net bir şekilde anlatır mısın rica etsem? Genişletmek için tıkla... Epic Games hesabı ile değil, Social Club ile.
Diow Hectopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 219 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #14 sukuterkopke dedi: Epic Games epostası başka bir hesaba bağlı olmalı. Genişletmek için tıkla... Yani Social Club'e postamız başka bir Epic Games'e mi bağlı oluyor. Artı 0 Eksi
sukuterkopke dedi: Epic Games epostası başka bir hesaba bağlı olmalı. Genişletmek için tıkla... Yani Social Club'e postamız başka bir Epic Games'e mi bağlı oluyor.
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #15 O Epic hesabı başka bir Social Club'a bağlı. O Social Club hesabıyla girmelisin. Artı 0 Eksi
Diow Hectopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 219 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #16 Silinen üye dedi: O Epic hesabı başka bir Social Club'a bağlı. O Social Club hesabıyla girmelisin. Genişletmek için tıkla... Başka bir Social Club hesabı kursam girebilir miyim? Böyle şeylerde fazla bilgim yok. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: O Epic hesabı başka bir Social Club'a bağlı. O Social Club hesabıyla girmelisin. Genişletmek için tıkla... Başka bir Social Club hesabı kursam girebilir miyim? Böyle şeylerde fazla bilgim yok.
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #17 Diow dedi: Başka bir Social Club hesabı kursam girebilir miyim? Böyle şeylerde fazla bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Hayır. Artı 0 Eksi
Diow dedi: Başka bir Social Club hesabı kursam girebilir miyim? Böyle şeylerde fazla bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Hayır.
Diow Hectopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 219 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #18 Silinen üye dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yardımın için. Artı 0 Eksi
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #19 Diow dedi: Teşekkür ederim yardımın için. Genişletmek için tıkla... Tek çaren o Social Club hesabına erişip Epic bağlantısını kesmek. Artı 0 Eksi
Diow dedi: Teşekkür ederim yardımın için. Genişletmek için tıkla... Tek çaren o Social Club hesabına erişip Epic bağlantısını kesmek.
Diow Hectopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 219 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #20 Silinen üye dedi: Tek çaren o Social Club hesabına erişip Epic bağlantısını kesmek. Genişletmek için tıkla... Anladım. Tekrardan teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Tek çaren o Social Club hesabına erişip Epic bağlantısını kesmek. Genişletmek için tıkla... Anladım. Tekrardan teşekkür ederim.