Elweald Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 2.086 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul 21 Temmuz 2023 #1 Merhaba, görselde attığım hatayı alıyorum. Sebebi nedir?
Lowzy1232 Decapat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 310 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2024 #21 Silinen üye dedi: Tek çaren o Social Club hesabına erişip Epic bağlantısını kesmek. Genişletmek için tıkla... Kesemezsek? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Tek çaren o Social Club hesabına erişip Epic bağlantısını kesmek. Genişletmek için tıkla... Kesemezsek?
Alperen2132 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2024 #22 ahmet can balcı dedi: GTA V’i seçtikten sonra sorunların sıralandığı bölümde aşağıdaki “Not listed” kısmını seçip, platform seçme kısmında PC’yi seçip, daha sonra karşınıza çıkan “Contact Us” sekmesinden halledebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... öyle bi yer bulamadım Artı 0 Eksi
ahmet can balcı dedi: GTA V’i seçtikten sonra sorunların sıralandığı bölümde aşağıdaki “Not listed” kısmını seçip, platform seçme kısmında PC’yi seçip, daha sonra karşınıza çıkan “Contact Us” sekmesinden halledebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... öyle bi yer bulamadım