GTA 5 "TODO: <File description>" olarak görünüyor

OverRar00

Hectopat
1666734180930.png

Oyun görev yöneticisine girince böyle gözükmeye başladı bugün anlamsız şekilde. Sebebini ben de bilmiyorum ama nasıl düzelteceğim? Epic Games üzerinden oynuyorum. Fakat trainer falan kullanamıyorum böyle olunca.

1666734180930.png

Aynı sorun bende de var.

Hocam bu ne ya tüm oyunlara oluyor üstelik sadece birisine değil. FPS sürekli düşüyor CPU %30 üstüne çıkamıyor. Ekran kartı sabit %10 da kalıyor RAM desen zaten gariban yolunda sadece 2 GB RAM kullanıyor böyle bir sistemde.

Moderatör sağ olsun mesajları ve sistem özelliklerimi silmiş. 3060 ekran kartlı i512400F işlemcili sisteme sahibim.

Büyük ihtimalle bir virüs. Geçenlerde epic games'den gta 5 yükledim. Buraya kadar her şey normaldi. Oyun akıyordu bayağı 1920x1080 very high falan 100-150 fps alıyordum. Bugün türkçe yama yükleme kararı aldım. "gtatr" adlı siteden türkçe yama indirip kurdum. Oyuna girdiğimde oyun leş gibiydi en düşük ayarda aşırı kasıyordu ve görev yöneticisinde ismi todo file description olarak değişmişti. Bardağı taşıran son damla mikrofonumun todo file description tarafından kullanıldığını öğrenmemdi. Anında gta 5 i sildim ve kaspersky ile tam tarama yaptım. Şu anlık bilgisayar iyi. Hala yüklüyse silmenizi öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı