GTA 5 Türkçe Yama Kaldırma

Steam üzerinden aldıysanız oyun dosya bütünlüğü doğrulayın. Social Club üzerinden satın aldıysan bunu dene.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Steam üzerinden aldıysanız oyun dosya bütünlüğü doğrulayın. Social Club üzerinden satın aldıysan bunu dene.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Evet öyle yaptım bi bakıyım teşekkür ederim.

Hata verdi :(
Technogame yamasını kurduysan oyun dosyalarına gir "mod" klasörü var onun adını değiştirmen yeterli.
Teşekkür ederim oldu ama ben nasıl mod yükleyeceğim şimdi?
Technogame yamasını kurduysan oyun dosyalarına gir "mod" klasörü var onun adını değiştirmen yeterli.
Yine aynı hatayı verdi.
1533563828568.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Pardon yanlış bilgi vermişim klasörün adı "mods", o klasörün adını değiştirmek yeterli, kendi web sitelerinde de belirtmişler ve ben de online girerken klasör adını değiştirip girerdim.
Tekrar yamayı kullanacağım zaman klasörün adını eski haline getirirdim.
Ekran Alıntısı.JPG

Pardon yanlış bilgi vermişim klasörün adı "mods", o klasörün adını değiştirmek yeterli, kendi web sitelerinde de belirtmişler ve ben de online girerken klasör adını değiştirip girerdim.
Tekrar yamayı kullanacağım zaman klasörün adını eski haline getirirdim.
Eki Görüntüle 321325
İsmini mods yapınca türkçe yama geri geliyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    465,2 KB · Görüntüleme: 154
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    391,6 KB · Görüntüleme: 133

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı