My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.758 Çözümler 2 14 Ocak 2023 #1 GTA TR'den yamayı indiriyorum. Nasıl yapacağımı da biliyorum ama indirdiğim bu şey dosya olarak değil. Böyle geliyor nasıl düzeltirim? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ocak 2023
GTA TR'den yamayı indiriyorum. Nasıl yapacağımı da biliyorum ama indirdiğim bu şey dosya olarak değil. Böyle geliyor nasıl düzeltirim?
4 443595 Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 4.524 Çözümler 29 14 Ocak 2023 #2 Grand Theft Auto V: Türkçe Yama • GTA TR Burada yazıyor nasıl yapıldığı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Grand Theft Auto V: Türkçe Yama • GTA TR Burada yazıyor nasıl yapıldığı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Qwerty10 Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 15 14 Ocak 2023 #3 Yapman gereken sadece Open IV indirip oradaki dosyası oraya atman. Artı 0 Eksi
KS KS My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.758 Çözümler 2 14 Ocak 2023 #4 443595 dedi: Grand Theft Auto V: Türkçe Yama • GTA TR burada yazıyor nasıl yapıldığı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağımı biliyorum sadece yama dosyası doğru gelmiyor. Qwerty10 dedi: Yapman gereken sadece Open IV indirip oradaki dosyası oraya atman. Genişletmek için tıkla... Oradaki dosya doğru dosya değil baksana Opera GX'e benziyor. Artı 0 Eksi
443595 dedi: Grand Theft Auto V: Türkçe Yama • GTA TR burada yazıyor nasıl yapıldığı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağımı biliyorum sadece yama dosyası doğru gelmiyor. Qwerty10 dedi: Yapman gereken sadece Open IV indirip oradaki dosyası oraya atman. Genişletmek için tıkla... Oradaki dosya doğru dosya değil baksana Opera GX'e benziyor.
DdraigGer Centipat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 18 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #5 Siz site uzantısını indirmişsiniz. Düzgünce tekrar indirmeyi dener misiniz? Artı 0 Eksi
Qwerty10 Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 15 14 Ocak 2023 #6 Kırmızı ikonamı tıkladınız. Dosya Ekleri Screenshot_2023-01-14-17-31-27-82_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg 64,5 KB · Görüntüleme: 71 Artı 0 Eksi
KS KS My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.758 Çözümler 2 14 Ocak 2023 #7 DdraigGer dedi: Siz site uzantısını indirmişsiniz. Düzgünce tekrar indirmeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... 7-8 defa indirdim hepsinde böyle indi. Qwerty10 dedi: Kırmızı ikonamı tıkladınız. Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
DdraigGer dedi: Siz site uzantısını indirmişsiniz. Düzgünce tekrar indirmeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... 7-8 defa indirdim hepsinde böyle indi. Qwerty10 dedi: Kırmızı ikonamı tıkladınız. Genişletmek için tıkla... Evet.
DdraigGer Centipat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 18 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #8 Open IV ile yüklemeyi deneyin belki birlikte aç yerinde Opera GX'i işaretlemişsinizdir. Uzantıları görebilsem net yanıt verebilirdim. Artı 0 Eksi
Open IV ile yüklemeyi deneyin belki birlikte aç yerinde Opera GX'i işaretlemişsinizdir. Uzantıları görebilsem net yanıt verebilirdim.
KS KS My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.758 Çözümler 2 14 Ocak 2023 #9 DdraigGer dedi: Open IV ile yüklemeyi deneyin belki birlikte aç yerinde Opera GX'i işaretlemişsinizdir. Uzantıları görebilsem net yanıt verebilirdim. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani ? Artı 0 Eksi
DdraigGer dedi: Open IV ile yüklemeyi deneyin belki birlikte aç yerinde Opera GX'i işaretlemişsinizdir. Uzantıları görebilsem net yanıt verebilirdim. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani ?
Qwerty10 Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 15 14 Ocak 2023 #10 My Funny Valentine dedi: Nasıl yani ? Genişletmek için tıkla... Dosya zaten inmiş bir ovi setup tıkla ss at. Artı 0 Eksi
My Funny Valentine dedi: Nasıl yani ? Genişletmek için tıkla... Dosya zaten inmiş bir ovi setup tıkla ss at.