Çözüldü GTA 5 Türkçe yama Online'da sorun çıkarır mı?

• Konuyu başlatan S0rry
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 3.103
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

S0rry

Hectopat
Daha fazla  
Ben GTA 5'i singe Player da Türkçe yamalı oynamak için Türkçe yama indirdim fakat bu Türkçe yama Online da sıkıntı çıkarır mı? (girememe, banlanma, atılma gibi.

Çözüm

Eyvallah reis ayrıca ben ekteki fotoğrafa bakarak diğer programları sildim ve ardından dosyaları doğruladım oldu.
Peki Online gireceğim zaman kurulu yamayı silme gibi işlemler yapılabilir mi?

Open IV üzerinden asi loader için gerekli iki üç şeyi devre dışı bıraktığında yama çalışmayacağı ve Online girebileceğin için silmene gerek yok. Online girmeden devre dışı bıraksan yeter. Ama Türkçe yama ile giremezsiniz.

Peki bana bu 2-3 şeyi söyleyebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki Online gireceğim zaman kurulu yamayı silme gibi işlemler yapılabilir mi?
Evet silersin ama modlardan önce bi program vardı adını hatırlamıyorum ama bakar YouTube’den link veririm, o programla tüm modları pasif hale getirip normal giriş yapabiliyorsun ama tabi mod kurmadan önce kurman gerekiyor

Epic Games'de dosyaları doğrulasam çalışmaz mı peki şimdi öyle deniyorum.

çalışmadı denedim.

Peki bana bu 2-3 şeyi söyleyebilir misiniz?

Hocam yamadan yamaya değişiyor ama benim kullandığım yamayı ben Open IV ile kurdum. Eğer sende Open IV ile kurduysan en aşağıdaki iki şeyi Uninstall yapacaksın. Ondan sonra Türkçe yama kalkıyor. Türkçe yamayla oynamak istediğinde aynı şekilde girip kapattıklarını açacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…