GTA 5 Türkçe Yama Yüzünden Ban Yemek

Arkadaşlar Steam ve Epic Games üzerinden GTA 5 almıştım, aynı Social Club hesabı ile bağlıydı ve Türkçe yama uyguladığım için perma ban yedim. Sorum şu, yeni bir Steam hesabı ve yeni Social Club hesabı açıp yeniden satın mı almam lazım? Veya mevcut hesap üzerinden tekrardan satın alma olabilir mi? Nasıl bir yol izlemeliyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni bir Social Club hesabınıza ihtiyacınız var. CD anahtarını istediğiniz yerden alabilirsiniz. Dosyaları modifiye etmek ban sebebidir. Steam veya Epic Games hesabınıza ban ile alakalı veri gitmiyor ama o hesapları Rockstar Games hesabınızdan ayırması çok zor.

Yeni bir Social Club hesabınıza ihtiyacınız var. CD anahtarını istediğiniz yerden alabilirsiniz. Dosyaları modifiye etmek ban sebebidir.
Şu an Steam’de kütüphanemde GTA 5 var. Mevcut Steam hesabım üzerinden yapabilir miyim? Ben tam olarak anlayamadım. Social Club hesabı açarım açmasına da Steam’den GTA 5 yükleyince oyuna girerken banlı hesaba bağlanıyor. Şimdi yeni bir Steam hesabı ve Social Club hesabı mı açacağım? Oraları tam olarak anlayamadım da.

İsteğe bağlı olarak:
  • Yeni Social Club hesabı açarak ve oyunu alarak, oradan GTA V oynayabilirsiniz.
  • Yeni Steam/Epic Games hesabı ve Social Club hesabı açarak, oradan oynayabilirsiniz.
  • Mevcut Social Club hesabınızı silebilir, Steam üzerindeki CD anahtarını değiştirebilir ve yeni bir Social Club hesabına bağlayabilirsiniz fakat bu yöntem artık çalışmıyor olabilir. O yüzden ilk iki yoldan birini deneyiniz.
En güzeli Epic indirimi ve kupon ile 24.5 TL’ye oyunu alıp daha sonra yeni açacağınız hesabı kullanmak. Her yöntem için oyunu yeniden satın almanız gerekiyor.

İsteğe bağlı olarak:
  • Yeni Social Club hesabı açarak ve oyunu alarak, oradan GTA V oynayabilirsiniz.
  • Yeni Steam/Epic Games hesabı ve Social Club hesabı açarak, oradan oynayabilirsiniz.
  • Mevcut Social Club hesabınızı silebilir, Steam üzerindeki CD anahtarını değiştirebilir ve yeni bir Social Club hesabına bağlayabilirsiniz fakat bu yöntem artık çalışmıyor olabilir. O yüzden ilk iki yoldan birini deneyiniz.
En güzeli Epic indirimi ve kupon ile 24.5 TL’ye oyunu alıp daha sonra yeni açacağınız hesabı kullanmak. Her yöntem için oyunu yeniden satın almanız gerekiyor.
Son olarak, sadece Social Club uygulaması üzerinden satın alınıp ve de sadece Social Club uygulaması ile oynanabilir mi oyun? Steam ve Epic Games olmadan.

Evet. Oyunun en sade hali öyle oluyor, direkt yayıncıdan oynuyorsunuz. Rockstar üzerinden alabilirsiniz isterseniz. Rockstar Launcher üzerinden girersiniz hep.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı