GTA 5 tuşları geç algılıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Emor1255

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
Nvidia GTX 1650
Anakart
INTEL Corporation H61
İşlemci
Intel Core i5 3470
Arkadaşlar geçen haftalarda GTA 5 indirdim. Açınca tuşların geç algılandığını fark ettim, sonra videolar falan izledim YouTube'dan, klavyeyle alakalı bir şeyler yaptım düzelmedi ama eskiden olmuyordu bu, yine aynı bilgisayarda oynuyordum. Hatta daha kötü bir bilgisayarda da oynuyordum, yine olmuyordu. Neden şimdi oluyor? Bilen varsa çözümünü yazabilir mi?

GTA 5 de oluyor bu hep.

Artı -1 Eksi
Oyun SSD'ye mi kurulu HDD'ye mi?
Bilgisayar'ın SSD'si bozulmuştu SSD yakın zamanda takıcam, şuan PC'de SSD bulunmuyor maalesef. Ama daha kötü bir PC'de oynarken sanırsam o PC'dede SSD yoktu ve o PC'de bu sorun olmuyordu.

Alt enter basın Alt Tab yerine başka çözümü yok.
Oyunu sil, yükle yapsam sorun düzelir mi?
Ben oyundayken Alt + Tab atınca birşey olmuyor yada Alt + Enter basınca yani oyuna girdiğim an geç algılıyor zaten tuşları.

Son düzenleme:
Oyunu sil, yükle yapsam sorun düzelir mi?
Ben oyundayken alt + Tab atınca bir şey olmuyor ya da alt + enter basınca yani oyuna girdiğim an geç algılıyor zaten tuşları.

Oyunda sorun var düzelmez bence oyuna girerken her türlü geç algılıyor alt enterda yapıp gene düzelmiyorsa sorun başka yerdedir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…