GTA 5 uçuk RAM kullanımı

İşletim sistemi
Windows 10

Revivmeooi

Hectopat
Selamlar öncelikle RAM'in yetersiz arkada program çalıştırma gibi şeyler yazacak arkadaşlar hiç yazmasın bununla alakası bile yok.
Öncelikle GTA 5'de araba yarışı görevinde RAM kullanımı %65'lerde falan oluyor ve GTA sadece 2 GB RAM yiyor burada sorun yok. Map ilerledikçe RAM kullanımı çok fazla artıyor bunun bir sınırı yok oyun tamamen donana kadar artıyor.
Buyurun bu da videosu bunun nedenini gerçekten anlamadım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sistem>
4 + 4 GB 2400MHz DDR4 SO-DIMM RAM
i5 8250U
UHD 620

Son düzenleyen: Moderatör:
Garip bende HDD sürekli %100 oluyor.
Hdd 100% olmasının sebebi hard diskin bir kısmının rama yardım etmesi
Selamlar öncelikle RAM'in yetersiz arkada program çalıştırma gibi şeyler yazacak arkadaşlar hiç yazmasın bununla alakası bile yok.
Öncelikle GTA 5'de araba yarışı görevinde RAM kullanımı %65'lerde falan oluyor ve GTA sadece 2 GB RAM yiyor burada sorun yok. Map ilerledikçe RAM kullanımı çok fazla artıyor bunun bir sınırı yok oyun tamamen donana kadar artıyor.
Buyurun bu da videosu bunun nedenini gerçekten anlamadım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Sistem>
4 + 4 GB 2400MHz DDR4 SO-DIMM RAM
i5 8250U
UHD 620

Acaba Görev yöneticisine girip performans bölümünden bellek kısmına gelip bi ss paylaşırmısın.

Hızlı cevap verirseniz sorununuzu anladım galiba.

Hocam yanlış bilgi vermeyin bende 8 GB RAM kullanıyorum 1080p 60 FPS yayïn ile GTA 5 1080p Ultra ben herhangi bir takılma yaşamıyorum.

Hocam birebir aynı deneyime sahip olamayız zaten, ancak 8gb tam sınır. Bahsettiğim takılma ciddiye alınacak droplar değil stuttering yaşıyordum, online oynarken daha şiddetli oluyordu.

Burda uyarma sebebim 8 gb yetersiz olduğu konusu.

8GB yeterli olsaydı akıcı bir deneyim sağlardı hocam çok sınırda kalıyor, 385 saat GTA5 oynadım en az 200 saat 8GB ile oynadım. Örnek olarak bir video buldum ancak bende videodaki gibi oyunu dondurmayan ufak takılmalar vardı.

Son düzenleyen: Moderatör:
8GB yeterli olsaydı akıcı bir deneyim sağlardı hocam çok sınırda kalıyor, 385 saat GTA5 oynadım en az 200 saat 8GB ile oynadım. Örnek olarak bir video buldum ancak bende videodaki gibi oyunu dondurmayan ufak takılmalar vardı.

Yaw kardeşim bende diyorumki 8gb oynuorum ve en ufak takılma yok .

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı