GTA 5 ücretsiz olmadan önce alanlar ne hissediyorsunuz?

Oyunu Steam den ilk çıktığı vakit almıştım. O zamanın üstünden nice seneler geçti. Haliyle son bir kaç yıldır oynamıyorum bile. Zaten en son girdiğim zamanlarda "kaliteli" oyuncu da bulmak zor oluyordu. Bu yeni oyuncu kitlesiyle hem oyuncu sayısı artacak hemde oyun tekrar popüler olacak. Sıkıntı yok benim için, oyuna yeni sahip olanlara iyi oyunlar.
 
Sevindim. Arkadaşlarımla oynacağım için. 3 Sene önce 80 küsür liraya almıştım. 650+ saatim var. CS:GO bıçağımı satıp almıştım. Pişman değilim. CS:GO en ucuz bıçak 400 lira orası ayrı konu. 3 sene de 100 lira kar yapmak mantıksız. 😀
 
ilk çıktığı gün brezilyalı bir sitede 80liraya almıştım, çok eğlenmiştik oynarken. ücretsiz oldu diye niye hislere kapılalım? hobi sonuçta bu, paran varsa istediğin zaman alırsın oynarsın bu kadar basit
 
İlk çıktığında almıştım. Herhangi bir şey hissetmiyorum sonuçta 7 sene önce alınmış bir oyundan bahsediyoruz. Bedava alanlarda keyfini çıkarsın oyun lan bu. Sen beleş aldın ben para verdim muhabbetimi olur. Beleş olsa sanki almayacaktı herkes.
 
İndirimle 60 liraya almıştım. O da iki sene evvel. Ama pişman mıyım? Hayır. Adamlar hak ediyor parayı. Böyle oyun bir daha gelmez. GTA 6 bile GTA 5'i geçemez bence.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı