Demir reis Decapat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar merhaba oyunu Steam'den yükledim fakat 2-3 gün oynadıktan sonra şöyle bir hata aldım. Bunun çözümü nedir yardımcı olabilir misiniz? Not: Dosyalarım kısmına yanlışlıkla bir şey aktarmış olabilirim. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2022
Arkadaşlar merhaba oyunu Steam'den yükledim fakat 2-3 gün oynadıktan sonra şöyle bir hata aldım. Bunun çözümü nedir yardımcı olabilir misiniz? Not: Dosyalarım kısmına yanlışlıkla bir şey aktarmış olabilirim.
leyleq Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.309 Çözümler 15 11 Ağustos 2022 #2 Dosyaları doğrulamayı denedin mi? Artı 0 Eksi
Kezib Hectopat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 626 Çözümler 2 11 Ağustos 2022 #3 Oyun dosyalarını doğrulamayı dene %90 düzelecektir. NOT: Eğer oyun dosyalarına müdahale ettiyseniz %90 düzelir. Artı 0 Eksi
Oyun dosyalarını doğrulamayı dene %90 düzelecektir. NOT: Eğer oyun dosyalarına müdahale ettiyseniz %90 düzelir.
KS KS Demir reis Decapat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #4 Kezib dedi: oyun dosyalarını doğrulamayı dene %90 düzelecektir. Not: Eğer oyun dosyalarına müdahale ettiyseniz %90 düzelir. Genişletmek için tıkla... leyleq dedi: Dosyaları doğrulamayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Dosyalar nasıl doğrulanıyor? Hep Epic Games üzerinden kullandığım için bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Kezib dedi: oyun dosyalarını doğrulamayı dene %90 düzelecektir. Not: Eğer oyun dosyalarına müdahale ettiyseniz %90 düzelir. Genişletmek için tıkla... leyleq dedi: Dosyaları doğrulamayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Dosyalar nasıl doğrulanıyor? Hep Epic Games üzerinden kullandığım için bilmiyorum.
leyleq Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.309 Çözümler 15 11 Ağustos 2022 #5 Demir reis dedi: Dosyalar nasıl doğrulanıyor? Hep Epic Games üzerinden kullandığım için bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Oyuna kütüphane üzerinden Sağ Tık > Özellikler > Yerel Dosyalar > Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula'ya tıkla. Artı 0 Eksi
Demir reis dedi: Dosyalar nasıl doğrulanıyor? Hep Epic Games üzerinden kullandığım için bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Oyuna kütüphane üzerinden Sağ Tık > Özellikler > Yerel Dosyalar > Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula'ya tıkla.