GTA 5 Update Social Club Code 201 Hatası

SeverusSnape.

Megapat
Daha fazla  

Oyunu CD üzerinden sorunsuz yükledim. 5 GB'lık update yaparken sonuna kadar update yaptı ama sonunda bu hatayı veriyor. Tekrar açtığımda 450MB geriye dönüp tekrar indirmeye başlıyor ve sonunda yine bu hata. Rockstar'ın yardım bölümünden bakıyorum ama hala bir çare bulabilmiş değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana attığım mesajı okuduysan ya da okumadıysan her neyse mesajda dediğim şekilde yap. Hiç bir hata almazsın.

Bu sorun bende de mevcut ulaş dostum bana da söyler misin nasıl halledildiğini rica etsem.

Arkadaşlar oyunu Voidu`dan aldım. Oyunu indirdim ama güncellenirken hata veriyo (kod 201) lütfen yardımcı olun . Oyunu orjinal alıp oynuyamamak çok batıyo insana .

Tam olarak aynı sorunu Windows 10 üzerinde yaşıyorum.
Oyun 424 mb'lık güncelleştirme yaparken (code 201) hata veriyor,
Social Club tekrar başlayıp duruyor. Kesinlikle açılmıyor.
Çözüme dair onlarca şeyi denememe rağmen açmayı başaramadım.

Aynen , hani korsan oynayanlar oyunu oynayabiliyoken bizim orjinal alıpta oynayamamız çok kötü . Konuya acilen çözüm bulunması lazım.

Arkadaşlar ilk önce UltraSurf programını indirip açıyorsunuz.

Ultrasurf - Free Proxy-Based Internet Privacy and Security Tools

Ekranın sağ alt köşesinde bir kilit işareti çıkıyor. O işaret çıkınca GTA 5' i açıyorsunuz ve güncellemenin inmesini bekliyorsunuz bu kadar. Sizlere tavsiyem sakın daha hızlı indirmek için UltraSurf' un ayarlarıyla oynamayın ve UltraSurf programını sakın aşağı indirmeyin yani görev çubuğuna. Ekranın ufak bir köşesinde öyle açık dursun fazla yer kaplamıyor zaten. Ve ayrıca GTA 5' i de indirmeyin o da ekranın ufak bir köşesinde açık dursun yani iki programda ekranın bir köşesinde açık kalsın. Ayrıca GTA 5' in güncellemesini indirirken sakın internete girmeyin ve bilgisayarda oyun oynamayın yani bilgisayarda hiç bir şey yapmayın bırakın bilgisayar öyle kalsın güncelleme bitene kadar bilgisayarı ellemeyin. Bu söylediğim şeylere dikkat ederseniz hiç takılmadan durmadan "Server lost" hatasını ve "Code 217" "Code 216" "Code 201" vb. hatalarından hiçbirisini almadan hızlı bir şekilde indirirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…