GTA 5 "Update Social Club code 201" hatası

İşletim sistemi
Windows 10
Social Club ile mi kullanıyorsunuz hala GTA V'i? Rockstar Launcher'a geçtik yalnız biz, elinizdeki Social Club'ı kaldırıp Launcher yükleyip oyunun tespit edilmesini sağlayın. O otomatik olarak yeni Social Club'ı da kuracaktır, dosyalarınızı da güncelleyecektir. Kolay gelsin.​

Social Club ile mi kullanıyorsunuz hala GTA V'i? Rockstar Launcher'a geçtik yalnız biz, elinizdeki Social Club'ı kaldırıp Launcher yükleyip oyunun tespit edilmesini sağlayın. O otomatik olarak yeni Social Club'ı da kuracaktır, dosyalarınızı da güncelleyecektir. Kolay gelsin.​

Aynı hatayı bende alıyorum. Rockstar'a ticket attım verdikleri cevaplar işime yaramadı. Oyunu Steam'den oynuyorum, GTA Online'da 5 6 dakika sonra bu hata geliyor ne yapmalıyım?
Bu iki hatayı veriyor hep.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    9,3 KB · Görüntüleme: 28
  • 1586028569343.png
    1586028569343.png
    5,6 KB · Görüntüleme: 29
Aynı hatayı bende alıyorum. Rockstar'a ticket attım verdikleri cevaplar işime yaramadı. Oyunu Steam'den oynuyorum, GTA Online'da 5 6 dakika sonra bu hata geliyor ne yapmalıyım?
Bu iki hatayı veriyor hep.
DirectX'i kaldırıp Technopat yazılım bölümünden yeniden yükleyin. Revo Uninstaller gibi bir şeyle kaldırırsanız çok daha iyi olur.

Technopat yazılım bölümü derken anlayamadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı