GTA 5 V-Sync FPS Düşme Sorunu

Ahmetbb789

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba arkadaşlar. Ben 1 hafta önce yeni bir PC topladım.
ÖZELLİKLERİ:
  • İntel Core i5 4690k
  • Asus GTX 980
  • H97 pro gamer
  • 2 TB harddisk
  • 128 GB SSD
  • Cooler Master Kasa
Arkadaşlar ben GTA 5'e girdiğimde özellikleri low, medium ve highda denedim yine de bir donma var ara sıra denizde, oyun haritasında donma var. Araştırdım ve sorunun V-Sync ile ilgili olduğunu okudum bende kapalıydı, ben de açtım kasma gitti. Ama FPS düşmesi ve oyun çok ağır çalışması vs. durumlar oluyor. Ben bunu araştırırken oyundaki V-Sync'yi kapatın Nvidia Denetim masasındakini açın diye bir şey okudum, yapanların sorunu gitmiş. Ben de deneyecektim ama Nvidia Denetim masasında V-Sync ile bir şey bulamadım. Bilen arkadaşlar varsa fotoğrafla bir anlatım veyahut bu soruna başka bir çözüm bulabilip bana yazarlarsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
V-SYNC olarak görmemen, gayet normal. Düşey senkronizasyon olarak açık yaparsan, çözülebilir.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    1,7 KB · Görüntüleme: 515
Sana yorum yazamadığım için ismim değişti de, yeni üyelik yaptım. Ben senin dediğini denedim, fakat yine de kasma oluyor daha doğrusu donma, başka çözüm yolu var mı ? bu arada oyunum orijinal ve güncellemeler tam. Şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…