Gta 5'de alabilirsiniz, BF1'de alabilirsiniz. Bu sizin kararınıza kalmış birşey.
Gta 5 oynamanın nasıl bir his olduğunu anlatabilirim size, siz de ona göre sağlıklı bir karar vermiş olursunuz.
2016 başından beri oynamaktayım, o zamanlar istekle almıştım fakat şuan sorsalar Battlefield 1 derim.
Gta 5'i hikaye modu olarak değil de daha çok online oynadım bu güne kadar.
Online içinde yapabileceğiniz oldukça fazla aktivite mevcut fakat belirli bir süre sonra sıkılmaya başlıyorsunuz...
Araba yarışı, deathmatch'ler, paraşütle atlayış, heist'ler(yeri ayrıdır), araba ve apartman almak gibi şeyler mevcut online'da.
Bunların dışında gidip bakkal soymak ve f16 kaçırmaktan başka birşey yok bana zevk veren.
PS3 üzerinden ise hikaye modunu oynamıştım zamanında, bence hikaye modu daha keyifli ama bu kişiden kişiye değişebilen bir görüş.
Şuan bence Bf1 almanız daha mantıklı olacaktır, Rockstar Gta 5'e artık ne kadar güncelleme çıkartırsa çıkarsın artık oyun bana zevk vermemekte. Ama Bf1 çok daha alternatiflerin mevcut olduğu bir oyuna benziyor, bildiğin asker olarak savaşa giriyorsunuz yani bayağı aksiyon içeriyor, derslerimden oynamaya zamanım olsa Bf1 almak isterdim...
Her neyse iyi sosyaller.