GTA 5 vs. Cyberpunk 2077

Peki hocam. Küçük bir CDPR iki tane devasa projeyi aynı anda yönetebilecek bir kapasiteye sahip diyorsunuz. Anlaşıldı.

Adamlar sadece sinematik bir Trailer yayınlamış oyunu yapacakları bile kesin değildir o tanıtımlarda. Ayrıca yukarıda yazmışlar bile CDPR 2 tane büyük oyunu kaldırabilecek güçte değildi o zamanlar. Ayrıca belgeler bile var bulursam atarım.

Bu arada açık dünyada GTA 5 önde ama. Bomboş bir açık dünyası var. Hani var ama şehirde olduğunu hissettirmiyor sana. Cyberpunk bunu sunmayı başarıyor. Ufak tefek buglar konusunda bende konu açmıştım ama ilerledikçe bu tip sorunların çok da sıkıntı olmadığını gördüm. Oyunun içinde çok fazla emek var. Ve siz saygısızlık ediyorsunuz. Oyunun PS ve Xbox One versiyonu konusunda sonuna kadar hatalılar kabul ama. En geç 1 ay içerisinde atacaklar zaten. Hikaye önemsiz diyenlerde beni güldürüyor açıkçası. "Hikaye tabanlı" simülasyon oyunların ilk başta hikayesine bakılır daha sonra da grafiklere teşekkür ederim.
Oyun yeni çıktığı için her yerde oyunun hataları konuşuluyor. Eskiden sosyal medya bu kadar yaygın değildi. GTA 5 funny moments yazalım biz de o zaman onlarda bug sayılmış oluyor ama gülüyoruz değil mi?

Kendi adıma konuşuyorum. Oyunun eksiklerini belirtmek saygısızlık mıdır? Emek vardır elbette, ona lafım yok ama göz göre göre eksik oyunu çıkartmak yanlış bir hareket.

Kendi adıma konuşuyorum. Oyunun eksiklerini belirtmek saygısızlık mıdır? Emek vardır elbette, ona lafım yok ama göz göre göre eksik oyunu çıkartmak yanlış bir hareket.
Mekanik anlamda çok geri olduğunu kabul ediyorum fakat iyi yönlerini çöpe atıp gömmek de doğru değil.

Mekanik anlamda çok geri olduğunu kabul ediyorum fakat iyi yönlerini çöpe atıp gömmek de doğru değil.
Eksiklerini belirtmek gömmek değil bu arada. Ne zaman gömmüşüm? Söyler misin? Oyunu oynadım ve eğlendim, bunu da önceki mesajlarda belirttim.

GTA 5 net. Bir de bir kitle var Cyberpunk 2077'yi şişirip duruyorlar oyun gerçekten çok kötü. Gerek yapay zeka olsun gerek oynanış olsun olmamış oyun.

Ben oynarken gayet zevk alıyorum. Oyunu çamur atanlarda senin gibi oyunu satın almamış olanlar. Yada oyunu kaldıracak bilgisayarı olmayanlar.

Ben oynarken gayet zevk alıyorum. Oyunu çamur atanlarda senin gibi oyunu satın almamış olanlar. Ya da oyunu kaldıracak bilgisayarı olmayanlar.
Oyunu aldım, 2070S bilgisayarım ve Xbox Series X'im var. Optimizasyon sorunu çekmedim yani ve beğenmedim. Beğenmek zorunda mıyım acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…