GTA 5 vs. Cyberpunk 2077

Peki ya oyun tam ve sorunsuz çıksaydı? Laf çarpıtmak için yazmıyorum yanlış anlaşılmasın. Merak ediyorum fikrini. Gelmiş geçmiş en mükemmel oyunlardan biri olabilecekken vaat edilenlerin verilmemesi ve çok amatörce hataların yapılmasına kurban gitti oyun bence. Oysa çok güzel ve ilgi çekici bir atmosferle hikayesi var bence.

Keşke sorunsuz çıksaydı ama öyle olmadı maalesef. Oyunun hikayesi oldukça ilgi çekici, beğendim diyebilirim.

Keşke sorunsuz çıksaydı ama öyle olmadı maalesef. Oyunun hikayesi oldukça ilgi çekici, beğendim diyebilirim.

Katılıyorum. Yine de eğlendirmeyi başardı beni. Oyunu sorunsuz oynayabilen şanslı kesimden olduğum için beni tatmin etti açıkçası. Çoğu noktada ne kadar "bu neydi şimdi" dedirtse de.

Bu arada oyun teknik açıdan rezalet, hikaye güzel ilgi çekici, aksiyon ortalama, araba kullanımı berbat, RPG öğeleri fena değil. Yani, kötü oyun da değil şaheser de değil bence. Ama hala GTA ile karşılaştırmayı saçma buluyorum açıkçası.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Cyberpunk yılın oyunlarından biri olabilir benim için çok güzel. GTA V den daha iyidir ayrıca. Arada 5 yıl var. Oyun çok güzel de neden daha çıkmadan herkes bu kadar şisirdi onu da bilmiyorum.
Araba kullanımı bence gayet çeşitli ve güzel. Mesela GTA da iki farklı araba bu kadar farklı olmaz.

GTA 5 den daha iyi falan diyorlar yok öyle bir şey. GTA 5 hiç eskimez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…