E3 2017'de Keanu Reeves sahneye çıktı ve ben de olacağım dedi. Keanu Reeves oyunun 3. saattinde yanımızda oluyor, 7 sene önce başladıysa neden E3 2017'de çıkardılar Keanu'yu?
Cyberpunk 2077 is an open-world, action-adventure role-playing video game, developed and published by CD Projekt RED that was released December 10, 2020. The game was announced during the 2012 CD Projekt Red Summer Conference as the official video game adaption of Mike Pondsmith's pen and paper...
CD PROJEKT RED, developers of Cyberpunk 2077, The Witcher and GWENT, to open a new division — CD PROJEKT RED Wrocław. Located in the city of Wrocław, south-western Poland, the new studio will join forces
E3 2017'de Keanu Reeves sahneye çıktı ve ben de olacağım dedi. Keanu Reeves oyunun 3. saattinde yanımızda oluyor, 7 sene önce başladıysa neden E3 2017'de çıkardılar Keanu'yu?
4 Gün art arda 60 saat CP oynadım hiç öyle bana sorun yaratacak bir bug ile karşılaşmadım. Diyaloglar olsun görevler olsun hikaye olsun beni gerçekten sardı ama bu insandan insana göre değişir tabii.
Bunlarda ilk çıkan Trailer göre yazmışlar.
Trailer yayınladı diye oyun yapılmaya başlandığı anlamına gelmiyor. Fikir ve ilerde böyle oyun yapacaklarını söylüyorlar.