GTA 5 vs. Cyberpunk 2077

Ölüm tehtidiymiş burasıda dağ başıydı zaten.
Insagram'dan size 100'lerce kişinin sizi öldürmekle tehdit ettiğini düşünün. Bu arada bu kadar saf olmayın, dağ başı olmasına gerek yok. IP adresinden bulurlar...

Cyberpunk 2077 al ve oyna sadece. Yorumlara çok takılma. Kocaman bir dünya sunuyor Cyberpunk, zamanla hotfixler ile toparlanır.

Sizce 10 stüdyonun birleşip yaptığı GTA5 ile 500 kişinin yapığı CP 2077'yi karşılaştırmak mantıklı mı? İdrak edemeyen sizsiniz. Çok ayrı türlerde oyunlar.
Rockstar, Rockstar North birlikte 10 Studio oluyorsa bir şey diyemem ama bak;

GTA V'te böyle yani. Boş şeyler anlatmayın lütfen.

Adam hala oyundan ne beklediğine bağlı yazmış hahahaha. Pardon da 250 TL verdiğin bir oyundan şu videodaki hataları bekleyip normal görüyorsan bu senin bir sorunun olduğunun delilidir. 1 hikaye için 250 TL verdiysen bu da senin sorunun olduğunun delilidir. Witcher 3 al hikayesi güzel ve 22 TL. Bu CP kitlesini ben anlamıyorum nedir bu oyun kendi oyunlarıymış gibi savunuyorlar. Oyun ana hikaye dışında rezalet abi bunu söylemek bu kadar mı zor. Keşke 6 ay sonra çıksaydı da bugsuz çıksaydı. GTA 5 in sahilindeki kum tanesidir CP.

Ne bekliyon bu CYBERPUNK tayfası gelmeden yerimizi alalım hahahaha.

Skyrim ile mesela. Aynı türde bir oyunla. Ben FIFA'yla RDR2'yi karşılaştırıp FIFA çöp mü diyeyim?

Hem oyunu beğenmedim diyorsun, hem de GTA ile karşılaştırmayın diyorsun...

Iki oyun da RPG öğeleri barındırıyor, ikisinde de trafik, araba, polis temel şeyler var. Bunu bile söylemek durumunda bırakıyorsunuz ya insanı pes yani. Bariz bir şekilde GTA 5 CB'den daha iyi.

CB nin çok büyük eksiklikleri var.

Bunu nasıl açıklıyorsun?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…