2077'yi ben de beğenmedim. Ayrıca sadece North değil başkaları da var...Rockstar, Rockstar North birlikte 10 Studio oluyorsa bir şey diyemem ama bak;
GTA V'te böyle yani. Boş şeyler anlatmayın lütfen.
2077'yi ben de beğenmedim. Ayrıca sadece North değil başkaları da var...Rockstar, Rockstar North birlikte 10 Studio oluyorsa bir şey diyemem ama bak;
GTA V'te böyle yani. Boş şeyler anlatmayın lütfen.
Ya sen ne anlatıyorsun dostum? Ölüm tehditi savuranların IP adresi bulunmuyor mu? Koskoca firma Hepsini şikayet edip kaldığı yerden geliştirmeye devam edebilir? Orası da Türkiye gibi bir yer değil bu tehdit savuranlar kolay kolay serbest bırakmazlar.Insagram'dan size 100'lerce kişinin sizi öldürmekle tehdit ettiğini düşünün. Bu arada bu kadar saf olmayın, dağ başı olmasına gerek yok. IP adresinden bulurlar...
Hem oyunu beğenmedim diyorsun, hem de GTA ile karşılaştırmayın diyorsun...
Iki oyun da RPG öğeleri barındırıyor, ikisinde de trafik, araba, polis temel şeyler var. Bunu bile söylemek durumunda bırakıyorsunuz ya insanı pes yani. Bariz bir şekilde GTA 5 CB'den daha iyi.
CB nin çok büyük eksiklikleri var.
Bunu nasıl açıklıyorsun?
Sebebi belli olmayan bir durum ama yine de örnek olsun diye koyuyorum hocam, olmayacak durumlar değil. Bir insanın hayatı ortadayken oyunu mu düşüneceksiniz?Ya sen ne anlatıyorsun dostum? Ölüm tehditi savuranların IP adresi bulunmuyor mu? Koskoca firma Hepsini şikayet edip kaldığı yerden geliştirmeye devam edebilir? Orası da Türkiye gibi bir yer değil bu tehdit savuranlar kolay kolay serbest bırakmazlar.
7-8 yıldır yapılan oyun XD.Adamların yaptığı ses getiren İKİNCİ oyunları, Rockstar'ın büyük ses getiren onlarca oyunu var. Daha acemi olduğunuz bir işte ne kadar kusursuz bir ürün ortaya koyabilirsiniz ki?
Sadece GTA 5 değil, isteyen istediği açık dünya oyunuyla da karşılaştırır RPG oyunuyla da. İsteyen 18 yaşındaki GTA Vice City ile bile karşılaştırır. Bu oyundaki eksikleri görmemizi sağlar.Ben de biliyorum şişirildiğini, sadece GTA 5 ile karşılaştırılmamalı diyorum. Ben de beğenmedim oyunu zaten.
Fakat bu sizin düşünceniz.Hiçbir konuda karşılaştırma yapılmamalı bence.
Acemiliğe bağlamak saçma, eksik durumdayken göz göre göre çıkarılmış bir oyun.Adamların yaptığı ses getiren İKİNCİ oyunları, Rockstar'ın büyük ses getiren onlarca oyunu var. Daha acemi olduğunuz bir işte ne kadar kusursuz bir ürün ortaya koyabilirsiniz ki?
Sinematik trailer üzerinden oyunun teknik anlamda yapıldığını ne güzel de kanıtlamışsınız hocam. Witcher 3 ile maddi bir kazanç sağlamamış bir CDPR iki devasa projeyi aynı anda nasıl yürütecek açıklar mısınız bana?7-8 yıldır yapılan oyun XD.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.