GTA 5 vs RDR2

Maisemsi

Femtopat
Merhaba, iyi günler, iyi sosyaller.
Steam sonbahar indirimleri ile birlikte GTA 5 15 dolara RDR2 20 dolara düştü. Çok oyun satın alan birisi değilim. Sistem gereksinimlerim de iyi değil. Yeni bir bilgisayar alınca oynarım düşüncesi ile bu iki oyundan birisini kütüphaneme eklemek istiyorum. GTA 5'in indirimsiz fiyatı 40 dolar gözüküyor, RDR2'nin indirimsiz fiyatı 60 dolar gözüküyor. Bu benim biraz aklımı karıştırdı. Bütçem 1000 TL, ikisini de alamam. Siz hangisini tavsiye edersiniz? Biliyorum zevkler ve renkler tartışılmaz lâkin sizlerin naçizane fikrini merak ediyorum. İyi günler dilerim. 🫡

Son düzenleyen: Moderatör:
RDR2 al. GTA6 çıkacak zaten. Epicte falan bedava dağıtılmıştı aslında şimdi para verip alanlara üzülüyorum açıkçası.

Merhaba, iyi günler, iyi sosyaller.
Steam sonbahar indirimleri ile birlikte GTA 5 15 dolara RDR2 20 dolara düştü. Çok oyun satın alan birisi değilim. Sistem gereksinimlerim de iyi değil. Yeni bir bilgisayar alınca oynarım düşüncesi ile bu iki oyundan birisini kütüphaneme eklemek istiyorum. GTA 5'in indirimsiz fiyatı 40 dolar gözüküyor, RDR2'nin indirimsiz fiyatı 60 dolar gözüküyor. Bu benim biraz aklımı karıştırdı. Bütçem 1000 TL, ikisini de alamam. Siz hangisini tavsiye edersiniz? Biliyorum zevkler ve renkler tartışılmaz lâkin sizlerin naçizane fikrini merak ediyorum. İyi günler dilerim. 🫡
Online olarak GTA 5 100 kat daha üstün fakat singleplayer olarak RDR2 derim.

Kesinlikle RDR2 ama sistemim iyi değil demişsiniz. Almadan önce Youtube'dan sisteminizle birlikte RDR2'yi bir aratın bence illa bir video çeken vardır. Düzgün çalışıyorsa RDR2 diyorum.

Kesinlikle RDR2 ama sistemim iyi değil demişsiniz. Almadan önce Youtube'dan sisteminizle birlikte RDR2'yi bir aratın bence illa bir video çeken vardır. Düzgün çalışıyorsa RDR2 diyorum.
Geleceğe yatırım olarak bilgisayar alınca oynarım diyor. Ben de zamanında 90 liraya RDR2 almadım GT420 ile oynanmaz diye. Şimdi 4070ts var. Pişmanım 😀

RDR2 al. Yakın zamanda GTA 6 çıkıyor zaten. Ama GTA 5'te çok iyi oyundur. Aslında GTA daha zevkli bir oyun. Ama RDR2 daha sonra çıktığı için teknik olarak daha iyi tabii. Tamamen sana bağı. Online, eğlence, zevk ve uzun süre oynanış istiyorsan GTA. Ama sürükleyici bir hikaye, harika mekanikler, gerçekçilik ve yaşayan müthiş bir dünya istiyorsan RDR2 al. GTA 5 direk alabilirsin aslında. 1, 2 yıl sonra oynasan RDR2'yi hala güzel gelir. GTA 5 eskidi haliyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı