GTA 5 vs TLOU part 1

kahraman1006

Femtopat
Daha fazla  
Evet başlıkta da gördüğünüz gibi, şu an iki oyunda indirimde. O kadar çok arada kaldım ki ikisi de çok güzel oyunlar bu yüzden sizlerin de fikirlerini almak istedim. The Last of Us Part 1 çok önerilen ve çok sevilen bir oyun gameplay olarakta çok güzel buna hemfikiriz fakat karşı tarafta da yılların oyunu GTA 5 var. Arada kaldığım konudan biriside hikayeli oyunların bir süre oynadıktan sonra artık bir amacı kalmaması. Yani YouTube'dan oyun videosunu izlesen hem paran cebinde kalır hem de hikayeyi öğrenmiş olursun. Fakat oyunun atmosferini kendin yaşamak istiyorsan hikayeli oyunlar da mantıklı. Fakat Türkiye şartlarındaki en büyük etkende dolar. Adamlar birim olarak aldıkları için çok ucuz ama biz X 40 ödüyoruz. O yüzden hikayeli oyunlar TL bakımından çok canımı sıkıyor. GTA 5 tarafında ise oyunun çok iyi bir kurgusu var ve Online özelliği var. Fakat insan yine de arada kalıyor. Merak edenler içinse GTA 5 Enhanced Steam'de %50 indirimle 15 dolarlık (548, 56) bir teklife sahip. The Last of Us Part 1 ise malum 70 dolar olduğu için (hesaplamak bile istemiyorum) onuda Epic Games'ten alacağım. İndirimle The Last of Us 549,50 TL'lik bir fiyata sahip. Düşünceleriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet başlıkta da gördüğünüz gibi, şu an iki oyunda indirimde. O kadar çok arada kaldım ki ikisi de çok güzel oyunlar bu yüzden sizlerin de fikirlerini almak istedim. The Last of Us Part 1 çok önerilen ve çok sevilen bir oyun gameplay olarak da çok güzel buna hemfikiriz fakat karşı tarafta da yılların oyunu GTA 5 var. Arada kaldığım konudan biriside hikayeli oyunların bir süre oynadıktan sonra artık bir amacı kalmaması. Yani YouTube'dan oyun videosunu izlesen hem paran cebinde kalır hem de hikayeyi öğrenmiş olursun. Fakat oyunun atmosferini kendin yaşamak istiyorsan hikayeli oyunlar da mantıklı. Fakat Türkiye şartlarındaki en büyük etkende dolar. Adamlar birim olarak aldıkları için çok ucuz ama biz X 40 ödüyoruz. O yüzden hikayeli oyunlar TL bakımından çok canımı sıkıyor. GTA 5 tarafında ise oyunun çok iyi bir kurgusu var ve Online özelliği var. Fakat insan yine de arada kalıyor. Merak edenler içinse GTA 5 Enhanced Steam'de %50 indirimle 15 dolarlık (548, 56) bir teklife sahip. The Last of Us Part 1 ise malum 70 dolar olduğu için (hesaplamak bile istemiyorum) onu da Epic Games'ten alacağım. İndirimle The Last of Us 549,50 TL'lik bir fiyata sahip. Düşünceleriniz nelerdir?

Şahsen hikayeli oyunları hesap olarak satın alıp oynamak daha mantıklı gibi geliyor eğer hesapta dursun kafasında değilseniz hesap alıp indirip çevrimdışı oynamak gayet iyi oluyor. GTA 5 Online da olduğu için almanız daha mantıklı gibi dediğimi bir düşünün.

Evet başlıkta da gördüğünüz gibi, şu an iki oyunda indirimde. O kadar çok arada kaldım ki ikisi de çok güzel oyunlar bu yüzden sizlerin de fikirlerini almak istedim. The Last of Us Part 1 çok önerilen ve çok sevilen bir oyun gameplay olarak da çok güzel buna hemfikiriz fakat karşı tarafta da yılların oyunu GTA 5 var. Arada kaldığım konudan biriside hikayeli oyunların bir süre oynadıktan sonra artık bir amacı kalmaması. Yani YouTube'dan oyun videosunu izlesen hem paran cebinde kalır hem de hikayeyi öğrenmiş olursun. Fakat oyunun atmosferini kendin yaşamak istiyorsan hikayeli oyunlar da mantıklı. Fakat Türkiye şartlarındaki en büyük etkende dolar. Adamlar birim olarak aldıkları için çok ucuz ama biz X 40 ödüyoruz. O yüzden hikayeli oyunlar TL bakımından çok canımı sıkıyor. GTA 5 tarafında ise oyunun çok iyi bir kurgusu var ve Online özelliği var. Fakat insan yine de arada kalıyor. Merak edenler içinse GTA 5 Enhanced Steam'de %50 indirimle 15 dolarlık (548, 56) bir teklife sahip. The Last of Us Part 1 ise malum 70 dolar olduğu için (hesaplamak bile istemiyorum) onu da Epic Games'ten alacağım. İndirimle The Last of Us 549,50 TL'lik bir fiyata sahip. Düşünceleriniz nelerdir?
Bence sürekli oynarım Online kısmında görev yaparım diyorsan GTA 5 al ama Online oynamam bir kere bitirip bırakırım diyorsan tabii ki Last of Us al.

Şahsen hikayeli oyunları hesap olarak satın alıp oynamak daha mantıklı gibi geliyor eğer hesapta dursun kafasında değilseniz hesap alıp indirip çevrimdışı oynamak gayet iyi oluyor. GTA 5 Online da olduğu için almanız daha mantıklı gibi dediğimi bir düşünün.
Katılıyorum hocam bu ekonomide bir kere bitirilecek oyuna o kadar paraların verilmesi cepleri zorlar.

Kesinlikle çok mantıklı. GTA V online kısmı oldukça keyifli, heleki arkadaşlarla çok daha keyifli. GTA VI çıksa dahi online kısmı en az 1 yıl daha yaşar ki bu yıl çıkma ihtimali olmadığına göre (Çıkacağına inanan varsa elimde ucuza boğaz köprüsü var) en azından 2 yıl daha ömrü var GTA V online kısmının.

Kesinlikle çok mantıklı. GTA V Online kısmı oldukça keyifli, heleki arkadaşlarla çok daha keyifli. GTA VI çıksa dahi Online kısmı en az 1 yıl daha yaşar ki bu yıl çıkma ihtimali olmadığına göre (çıkacağına inanan varsa elimde ucuza boğaz köprüsü var) en azından 2 yıl daha ömrü var GTA V Online kısmının.

Şahsen Enhanced geldikten sonra belki biraz daha uzun ömrü olur diye düşünüyorum. GTA 6 İsviçre'de 99 İsviçre frangına satışa çıkmış yani 4133 TL gibi bir fiyat :D

Valla hocam dediğiniz doğru yapacak birşey yok böyle oyunlarda bence hesap almak daha mantıklı. Dolarla kazansaydık sıkıntı yoktu fakat tl ile kazanıyoruz,biriktiriyoruz,harcıyoruz. Korsan oyuna da desteğimiz yok bu yüzden güvenilir kaynaklardan hesap alınması lazım dediğiniz gibi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı