kahraman1006
Femtopat
Daha fazla
Evet başlıkta da gördüğünüz gibi, şu an iki oyunda indirimde. O kadar çok arada kaldım ki ikisi de çok güzel oyunlar bu yüzden sizlerin de fikirlerini almak istedim. The Last of Us Part 1 çok önerilen ve çok sevilen bir oyun gameplay olarakta çok güzel buna hemfikiriz fakat karşı tarafta da yılların oyunu GTA 5 var. Arada kaldığım konudan biriside hikayeli oyunların bir süre oynadıktan sonra artık bir amacı kalmaması. Yani YouTube'dan oyun videosunu izlesen hem paran cebinde kalır hem de hikayeyi öğrenmiş olursun. Fakat oyunun atmosferini kendin yaşamak istiyorsan hikayeli oyunlar da mantıklı. Fakat Türkiye şartlarındaki en büyük etkende dolar. Adamlar birim olarak aldıkları için çok ucuz ama biz X 40 ödüyoruz. O yüzden hikayeli oyunlar TL bakımından çok canımı sıkıyor. GTA 5 tarafında ise oyunun çok iyi bir kurgusu var ve Online özelliği var. Fakat insan yine de arada kalıyor. Merak edenler içinse GTA 5 Enhanced Steam'de %50 indirimle 15 dolarlık (548, 56) bir teklife sahip. The Last of Us Part 1 ise malum 70 dolar olduğu için (hesaplamak bile istemiyorum) onuda Epic Games'ten alacağım. İndirimle The Last of Us 549,50 TL'lik bir fiyata sahip. Düşünceleriniz nelerdir?
Son düzenleyen: Moderatör: