GTA 5 VSYNC açınca dokuların geç yüklenmesi

CoffeeCake_AoE

Kilopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Selamlar,

Önceki zamanlarda normal olmasına rağmen, şimdi GTA 5'de oyun içi VSYNC'yi "half" ya da "on" yapınca oyunda dokuların geç yüklenmesi sorununu yaşıyorum. "Off" yapınca sorun ortadan kalkıyor ama VSYNC açık olmayınca GTA 5 açılışında, polis siren sesleri esnasındaki sağ üstte "Has signed in" çok çabuk gerçekleşmiyor, 30 saniye beklemek zorunda kalıyorum (oyunum orijinal Steam'den). VSYNC açık olunca "Has signed in" olayı çabuk gerçekleşiyor ama oyun içinde dokular geç yükleniyor. Buna dair bir çözüm var mıdır?

Dokuların geç yüklenmesi sorunu genellikle işlemciden yaşanan bir sıkıntıdır. Eğer çok eskiyse HDD'de buna sebep olabilir. İşlemci modelin nedir? Darboğaz oluşuyor olabilir. Ve genelde bu sorun VSync açılınca düzelir. Sende tam tersi olmuş nedense :D

Dokuların geç yüklenmesi sorunu genellikle işlemciden yaşanan bir sıkıntıdır. Eğer çok eskiyse HDD'de buna sebep olabilir. İşlemci modelin nedir? Darboğaz oluşuyor olabilir. Ve genelde bu sorun V-Sync açılınca düzelir. Sende tam tersi olmuş nedense :D

Haklısın beyim. Bilgisayarım süper ötesi değil maalesef ki :( işlemci Intel Core i3 3225. ekran kartı olarak biraz zayıf kalıyor ekran kartı da AMD Radeon HD 5450 diskim normal HDD ama tahmin ettiğiniz gibi eski olabilir, ama disk eski olsaydı doku geç yüklenmesini bırak, oyun bol bol drop yerdi :D diskin eski olduğunu sanmıyorum. Ama beyim ben bu sorunu önceden yaşamıyordum orta bir sistemim olsa bile. İnternette bayağı araştırdım sistemi yüksek olupta (Intel Core i7, GTX 980, RAM 8 GB vs.) Bu sorunu yaşayanlarda var. Ve sanırım yanlış hatırlamıyorsam GTA 4 ilk çıktığı yıllarda da böyle sorunlar vardı sonra güncelleme gele gele düzeldi.

Ey Rockstar;
Sana sesleniyorum, kendine gel :D

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı