GTA 5 X64 ve Update dosyası harici dosyalar silindi

İşletim sistemi
Windows 10

K-Hax

Centipat
Merhaba arkadaşlar benim unexpectedly exited hatam vardı ve bu forumdan bir kişinin konusuna bakarak bir çözüm denedim ve oyunun Update ve X64 dosyaları hariç tüm dosyaları sildim ve oyunu Epic Games'ten başlatmayı denedim başlatma yerine onar yazıyordu bastım hiçbir şey olmadı geri dönüşüm kutusunu da boşaltmıştım oyunu Epic Games'ten alan biri X64 ve Update dosyası hariç diğer dosyaları bir yere uploadlayabilir mi? Zaten 300 MB gibi bir şey.
Şimdi ise böyle diyor.

Screenshot_10.png

Screenshot_11.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Elinizde duran dosyalari bir yere alin. Epicten Gta V'i bastan indirmeye baslayin. 150mb kadar indikten sonra Epic'i kapatin. Sonra elinizdeki dosyalari oraya kopyalayin. Epic'i tekrar acin ve indirmeyi bastan baslatin. Dogrulama yapacaktir.

Elinizde duran dosyalari bir yere alin. Epicten Gta V'i bastan indirmeye baslayin. 150mb kadar indikten sonra Epic'i kapatin. Sonra elinizdeki dosyalari oraya kopyalayin. Epic'i tekrar acin ve indirmeyi bastan baslatin. Dogrulama yapacaktir.
Dosyaları silmeden önce geri yükleme noktası oluşturmuştum yapsam düzelirmi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı