Birçok kez araştırdım. Sizlerden de yardım almak isterim 1 TB 5400 RPM harddiskim var. Yollar geç yükleniyor sebebi bu dediler. 500 GB 7200 RPM alsam düzelir mi?
Ne kadar geç yükleniyor bilemiyorum ama oyunun kendi motoru da bir yerde tıkanıyor. Technopat'ın incelemelerine bakarsan 1080 Ti'da bile geç yüklenmeler olduğunu görebilirsin. Yani sorun sende değil de oyunda olabilir.
SSD ile bir alakası olacağını sanmıyorum. Bir arkadaşımın da başına böyle bir sorun geldi. İlk başlarda yollar yüklenmiyordu ama gün geçtikçe binalarda geç hatta yüklenmemeye başladı. Kendisi Windows 10'u 1803'den 1700'lü bir sürüme geçerek düzeltti. Her uygulamanın en güncel sürümünü ben de tavsiye ederim ama Windows 10 GTA'ya karşı biraz. (!)