GTA 5 Yollar Kayboluyor

Hocam yöntemlerinizi denedim, MSAA'yı 8x yapınca oyun kasıyordu. 4x'e düşürdüm ve biraz oynuyayım dedim. Biraz düzeldi gibi fakat, sorun devam ediyor gibi gene. Kaplamalar filan geç yükleniyor, bazen ise yollarda. Ne yaptıysam çözemedim
Aslında bendede tam düzelmedi sorun. Araba sürerken son sürat gidersem nadiren yollar görünmüyor. Ama çok nadir. Zaten bu sorunu hep iki çekirdekli CPU'lar yaşıyor. (Gördüğüm kadarıyla.) Sorun ya hiç çözülmeyecek yada yeni bir patch ile düzeltilecektir.

Aslında bendede tam düzelmedi sorun. Araba sürerken son sürat gidersem nadiren yollar görünmüyor. Ama çok nadir. Zaten bu sorunu hep iki çekirdekli CPU'lar yaşıyor. (Gördüğüm kadarıyla.) Sorun ya hiç çözülmeyecek yada yeni bir patch ile düzeltilecektir.

Ticket atıp bir denesek mi şansımızı napsak. Keşke biraz oyuncuların şikayetlerini dinleyip çalışmaya başlasalar.. :(

Dinleyeceklerini sanmıyorum. Bu durumdan şikayetçiyseniz oyununuzu alalım para iadesi yapalım gibi mesajlar atarlar kesin.

Hocam uzun yazılı ticket attım. Youtube'da birçok kişinin videosunun linkinide attım bu hatayla ilgili.

Not : İngilizcem biraz kötü gibi.. :D

Adsız.png

@JoyToyMe Öncelikle yazdıklarınızın hepsini teker teker denedim.
- Directx sürümünü 10.1 yapmak bu hatayı tamamen yok etmesede oldukça azalttı.
- MSAA ayarı hiçbir etki sahibi olmadı.
- Görev yöneticisinden "GTA5.exe" önceliği yüksek yapmayı daha önce denemiştim işe yarıyor fakat Mauseda gecikmeler oluyor ve tamamen oynanamaz hale geliyor.
@Butschi Umarım gönderdiğiniz ticket sorunumuzu çözer. Takipteyim. :)

@JoyToyMe Öncelikle yazdıklarınızın hepsini teker teker denedim.
- Directx sürümünü 10.1 yapmak bu hatayı tamamen yok etmesede oldukça azalttı.
- MSAA ayarı hiçbir etki sahibi olmadı.
- Görev yöneticisinden "GTA5.exe" önceliği yüksek yapmayı daha önce denemiştim işe yarıyor fakat Mauseda gecikmeler oluyor ve tamamen oynanamaz hale geliyor.
@Butschi Umarım gönderdiğiniz ticket sorunumuzu çözer. Takipteyim. :)
Önceliği "Gerçek zamanlı" yaptığımda evet dediğiniz gibi oluyor. Ama önceliği "Yüksek" yaparsam normale göre kat kat daha yüksek performans elde ediyorum.
Ayrıca MSAA'yı açınca yolların görünmeme sorunu bende çok nadiren oluyor. Zaten bunu uygulayıp sorunu çözen sayısı gayet fazla. Umarım sorunu kısa süre içerisinde çözersiniz. :)

Kişiden kişiye değişiyor sanırım hocam. Önceliği "Yüksek" denemiştim zaten. :)
Directx sürümünü 10.1 yapmak oynanabilirliği arttırdı. Sorun Rockstar tarafından çözülene kadar katlanacağız.
Evet Directx 10.1 kullanınca oynanabilirlik artıyor ancak bazı ayarlar kullanım dışı kalıyor. (Nvidia TXAA vb.) Bunun sebebide sanırım Directx 10.1'i AMD'nin Directx 11'i Nvidia'nın çıkartmış olması. (Aman yanlış bilgi vermiş olmayayım benim bildiğim kadarı ile böyleydi) :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı