GTA 5 Yollar Kayboluyor

GTA-5'in indirmesini bugün bitirdim. Oyuna girdim , oyun bana very high-high arası ayarları sundu. Story modda birazcık oynadım. Araba falan sürüyordum ve bir anda yollar kayboldu binaların kalitesi düştü piksel piksel oldu. Ve bunların düzelmesi uzun sürüyor. Yani hızlı bir şekilde araç kullanırken yolların yüklenmesi zaman alıyor ve kötü bir görüntü oluşuyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?

-Oyun orijinal
-Çözünürlük : 1366x768
-Ayarların neredeyse hepsi high.
-MSAA gibi ayarlar kapalı.

*Sistem özelliklerim:
Ekran kartı: GTX750Ti
İşlemci: Pentium G3420
Ram: 8GB Fury 1600MHz.
Anakart: H-81 Plus

Oyunun önceliğini görev yöneticisinden yükselttim sorun biraz daha azaldı ancak halen sinir bozucu bir şekilde devam ediyor.

*-Sorun halen devam ediyor bir çözüm bulabilen yok mu bu soruna?
Herkez ekran kartı işlemci demiş ama ramdan kimse bahsetmemiş ram in 6gb ın altındaysa sorun normal ram in az olduğu için texture leri yavaş yüklüyor dediğim gibi ram in 6gb ın altındaysa yükseltmeni öneririm

Merhaba GTA 5 yolların kaybolma sorunu bende de oluyor fakat ben işlemciden kaynaklı oldugunu düşünüyorum işlemcim şu anda Intel Pentium E6600 ben bu işlemciyi Xeon E5462 alıp takarsam sorun düzelir mi kaybolma sorunu yani bir de nereden anladım işlemciden kaynaklı oldugunu hani çözünürlügü yükseltigimizde ekran kartına yük biniyor ya ben çözünürlügü yükselttigimde yolların kaybolma sorunu olmuyor fakat kasıyor tabii ki yükseltigim için fakat ben bunu 800x600 yaptığım zaman işlemciye yük bindigi için işlemci kaldırmıyor ve yolların kaybolma sorunu oluyor çözünürlük yükseltince sorun olmuyor fakat çok kasıyor o yüzden bir işlemci alsam düzelir gibime geliyor yorumlarınızı paylaşır mısınız lütfen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı