GTA 5 your computer does not meet the minimum recommended CPU frequency specification

Msmmd

Decapat
Bu hatayı veriyor ve oyundayken kasıyor. Hangi ayarları yapmalıyım?

TqN47P.png

Sistem:

İ5 5200u 2.20 GHz
GeForce 820M 2 GB
4 GB 1600 MHZ RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
Crack li kullanıyorsun oyunu sanırım. Sorun crackten muhtemelen. Sistemin çok iyi değil ama oyunu açamayacak kadar da değil. Minimum gereksinimleri gayet destekliyor.

Crack li kullanıyorsun oyunu sanırım. Sorun crackten muhtemelen. Sistemin çok iyi değil ama oyunu açamayacak kadar da değil. Minimum gereksinimleri gayet destekliyor.
İşlemci yetmiyor sanırım, ama dediğin gibi bir ilaç da olabilir hocam.

Son düzenleme:
İşlemci yetmiyor sanırım, ama dediğin gibi bir ilaç da olabilir hocam. 2.40 yanılmıyorsam minimum.
İşlemciniz minimum için yeterli hocam. İşlemcinizin turbo frekansı 2.70 Başka bir crack deneyin. Yada görmezden gelin oyunu oynayabiliyorsunuz sonuçta. Oyunu düşük ayarlarda oynayın, donmasıda normaldir sisteminiz kötü.

İşlemciniz minimum için yeterli hocam. İşlemcinizin turbo frekansı 2.70 Başka bir crack deneyin. Yada görmezden gelin oyunu oynayabiliyorsunuz sonuçta. Oyunu düşük ayarlarda oynayın, donmasıda normaldir sisteminiz kötü.
Hocam oyun crack değil orijinal steam den almıştı arkadaşım oynamıyor daha bana verdi
Mantıkken bir sürü sitede hani minimumun çok az altında ama en en en düşük ayarlarda bile kasıyor
Oyun çok düşük ayarlarda bile kasıyor (ayar düşürme programı da yaptım)

Son düzenleme:
Hocam oyun crack değil orijinal steam den almıştı arkadaşım oynamıyor daha bana verdi

Mantıkken bir sürü sitede hani minimumun çok az altında ama en en en düşük ayarlarda bile kasıyor

Oyun çok düşük ayarlarda bile kasıyor (ayar düşürme programı da yaptım)
Oyun sırasında donanımların kullanım değerleri ve fps değerin nedir acaba. Dahili gpu ile açılıyor olabilir oyun. Nvidia sürücüsü yüklümü? Yüklüyse değiştirilebilir grafik ayarlarından bir ayar çek.

Oyun sırasında donanımların kullanım değerleri ve fps değerin nedir acaba. Dahili gpu ile açılıyor olabilir oyun. Nvidia sürücüsü yüklümü? Yüklüyse değiştirilebilir grafik ayarlarından bir ayar çek.
Hocam Nvidia sürücüsü yüklü fakat galiba güncel değil güncel olanı indirsem de Windows sürümüm güncel olmadığından hata verir büyük ihtimalle bu fark yaratır mı Nvidia Denetim masasından da zaten ayar yaptım Oyun içi fps değerleri vs. atarım bi ara

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı